Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6-ot teljes összegben...

Iphone 6-ot teljes összegben vagy kamatmentes részletre az előnyösebb vásárolni? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha sokat telefonálsz akkor valami előfizetésben "részletre", ha nem akkor teljes összegben.

De ez minden telefonnál így van.

2015. jún. 28. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

En szemely szerint nem szoktam olyat venni, amire nincs penzem. Nincs arrol szo hogy elitelnem azokat, akik reszletre vesznek ezt vagy azt, de en ugy vagyok vele hogy addig nyujtozkodom, amig a takarom er.

Hiaba kamatmentes az a reszlet, hidd el nekem hogy 24 vagy 36 honap mulva, amikor mar szived szerint reg megtapostad volna a telefont es vettel volna egy masikat, nagyon idegesito lesz hogy a csekkek csak jonnek es jonnek. Ha a "kamatmentes reszlethez" elofizetes es 2 eves huseg is tarsul, akkor az egy tovabbi bonusz. Eladni nem tudod, mert a ket szep szemedert senki nem fogja neked elhinni hogy "te majd fizeted tovabb rendesen a reszleteket, es nem lesz letiltva a telefon".

Ilyen reszletre veszunk ezt meg azt dolgokkal csak szopni lehet. Ha nincs ra penzed, ne vedd meg, ennyire egyszeru. Hidd el, hogy az a srac nagyobb meno a buliban akinek van egy 40.000re Samsungja, de az az ove, mint Te leszel, akinek van ugyan egy iPhone 6-ja de mar a harmadik honapban nem tudta fizetni a reszleteket es a telefon csak ajtokitamasztonak jo. Ezt azert irom, hogy ha esetleg ilyen jellegu lenne a motivacio:)

2015. jún. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!