Iphone 6-ot teljes összegben vagy kamatmentes részletre az előnyösebb vásárolni? Melyik éri meg jobban?
Ha sokat telefonálsz akkor valami előfizetésben "részletre", ha nem akkor teljes összegben.
De ez minden telefonnál így van.
En szemely szerint nem szoktam olyat venni, amire nincs penzem. Nincs arrol szo hogy elitelnem azokat, akik reszletre vesznek ezt vagy azt, de en ugy vagyok vele hogy addig nyujtozkodom, amig a takarom er.
Hiaba kamatmentes az a reszlet, hidd el nekem hogy 24 vagy 36 honap mulva, amikor mar szived szerint reg megtapostad volna a telefont es vettel volna egy masikat, nagyon idegesito lesz hogy a csekkek csak jonnek es jonnek. Ha a "kamatmentes reszlethez" elofizetes es 2 eves huseg is tarsul, akkor az egy tovabbi bonusz. Eladni nem tudod, mert a ket szep szemedert senki nem fogja neked elhinni hogy "te majd fizeted tovabb rendesen a reszleteket, es nem lesz letiltva a telefon".
Ilyen reszletre veszunk ezt meg azt dolgokkal csak szopni lehet. Ha nincs ra penzed, ne vedd meg, ennyire egyszeru. Hidd el, hogy az a srac nagyobb meno a buliban akinek van egy 40.000re Samsungja, de az az ove, mint Te leszel, akinek van ugyan egy iPhone 6-ja de mar a harmadik honapban nem tudta fizetni a reszleteket es a telefon csak ajtokitamasztonak jo. Ezt azert irom, hogy ha esetleg ilyen jellegu lenne a motivacio:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!