Lehet egy telefonos VR-t oculus riftként használni?
Lehet vele úgy játszani mint oculus riftben? Forogni meg hasonlók.
Iphone SE
Egy telefonos VR és egy Oculus/Vive/PSVR olyan viszonyban vannak egymással, mint a telefon és a PC. Valami hasonló, de teljesítményben ég és föld.
Forogni meg hasonlókat lehet, de összetett játékmotort nem tudnak futtatni az idei csúcsmodellek se, és a 120FPS qHD megjelenítéssel is vannak még problémák (ennyi kell a hányingermentes 3D megjelenítéshez).
No meg persze az iPhone SE nem is csúcsmodell, kicsi és nem is mai csirke.
Felejtsd el, eléggé zavaros amit akarsz csinálni egyrészt.
Ha arra gondolsz, hogy PC-ről vetíted a telefonra a játékot, majd azon keresztül a VR eszközben nézed, felejtsd el.
Már csak az is bonyolultabbá teszi a dolgot, hogy IOS rendszerre akarod "vetíteni" a képet.
Másrészt pedig amit előttem is írt az előző hozzászóló, QHD felbontás a minimum, ezen a felbontáson már tűrhető.
Meg lehet oldani, de az Iphone SE kijelzője nem alkalmas rá. Kicsi, és kevés a pixelszáma.
Én még Sony Xperia Z3-al csináltam, Trinus Vr programmal, de még ott sem volt igazán jó érzés, hányingeres volt :D Akkor mi lenne egy SE-vel? Z3-nak 5,2inch fullhd, SE meg 4,0 inch és még a sima HD felbontást sem éri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!