Mi éri meg jobban? Egy 16 vagy egy 64Gbos Iphone SE?
16 gigas iphone-on NEM 16 giga szabad helyed van hanem kb 11gb
Semmire se eleg, legalabbis fotokat videokat nagyon gyakran at kell raknod szamitogepre vagy valamire. Vannak alkalmazasok, jatekokat amik 1 gigat is elfoglalnak.
Egyébként az újabb Apple telefonok már alapból 32-esek, nem lesz szerintem már több 16-os telefon apple-től, min. 32 Gb-os lesz vagy több, 128, 256, 512 Gb-os.
Igazából 16 nagyon hamar betelik, pár app, 2-3 játék még fotózol is és be is telt. 16 Gb-os telefont olyan 2 hét alatt be lehet tölteni.
Akkor vennék 16-ost ha nagyon ki lenne számolva mennyi pénzem lenne telefonra.
Ha sok van vennék 128-ast vagy 256-os telefont, és nem olyat amit memóriakártyával lehet bővíteni, hanem a belső memória ilyen. Mondjuk apple-nél nem is tudsz beletenni kártyát, szóval érdemesebb lenne 64-est venni.
Nekem most kevés pénzből kellett telefont vennem, és egy 8 GB-os Lenovo-t használok, de tettem bele egy 32-es memóriakártyát, és arra fényképezek, majd lementem pc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!