Telefon vásárlás elott állok. Samsung Galaxy S7 edge, és az IPhone 6s jöhetne szóba. Melyiket éri meg jobban megvenni? (Átlagos napi felhasználásra kellene)
Figyelt kérdés
Idáig iPhone 5-őt hasznaltam, azonban most lecserélném.
Nagyon tetszik a Samsung dizájnja es maga a rendszer , azonban egy kicsit az Android stabilitásától tartok.
Az iPhone viszont op. Rendszerben stabilabb , es talán az alumínium ház is jobb mint az üveg. Azonban eléggé korlátozottak lennének szerintem a lehetőségeim (gondolok itt a Bluetooth kapcsolatra ami csak iPhone-k között jöhet létre, illetve a megszabott tárhely méretre)
Ha tudtok kérlek érveljetek hogy melyik telefont válasszam.
Köszönöm!
2017. ápr. 2. 10:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt böngészd át és hátha változik a véleményed.
Átlagos napi használatra és még azon túl is tökéletes .
2/2 anonim válasza:
Az iphone egy csapnivaló sz@r. Menj fel az árúkeresőbe és hasonlítsd össze a kettőt és akkor meglátod hogy az S7 százszor jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!