Melyik mobil processor a jobb? Esetlegesen melyik telefont erne meg jobban?
Adott 2 processor:
Mediatek MT6755; Mediatek MT6750T
Valamint a ket telefon:
Blackview BV6000 es Blackview BV7000 Pro
Melyiket erne meg jobban? Tul sok teszt meg nincs, AnTuTu-rol talaltam, BV6000 = 50k korul teljesit, BV7000 = 43k korul.
Ujabb telefon megis rosszabb a telejesitmenye?
Nem igazan ertek a telefonos processzorokhoz es h melyik teljesitene jobban.
Olyan emberek valaszat varom akik benne vannak az ilyesmiben.
(a kamera teljesitmenye is erdekel)
ELektronikus eszközök - Mobiltelefonok
A T-s proci kevesebb áramot eszik, tovább bírja az akksi, cserébe kisebb a teljesítménye (így spórol az árammal), ezért gyengébb a tesztben az újabb mobil.
Az is kérdés, mennyire támogatja a többi elemet az adott op rendszer, mert ha jobb a támogatottság az újnál, hiába ír ki gyengébb eredményt egy teszt, ami csak CPU-ra megy rá, átlagos felhasználásnál jobb eredményt mutat fel az új.
Ha megnézed a 6755 órajele gyorsabb alapjáraton, így több adatot tud számolni ugyan annyi idő alatt, plusz ott 8 egyforma mag van, míg a T-s verziónál 4 gyorsabb (1.5) és 4 lassabb (1.0) GHz-en futó processzor mag van.
az AnTuTu-nál meg nem BV7000 Pro-t nézel, hanem sima BV7000-et, a Pro verzióban 6750 van, nem 6750T (ami még mindig korábbi verzió egy MT 6755-höz képest).
BV7000 előnye a 4GB ram (csak az op rendszer le fog enni 2-2,2 GB-ot fixen, ezzel már most számolhatsz), nagyobb belső memória illetve a kijelző felbontása is nagyobb és jobb az előlapi kamerája is (ami a kijelző felett van).
#1 tehat akkor ha jol ertem amit irtal, amiert kevesebb pontot mutat teszt alatt nem feltetlen lassabb hasznalatkor.
A hatlapi kamera kozt mekkora a kulonbseg?
A bv6000 3GB RAM-al rendelkezik ez keves ha a processzor jobb benne? Annyit meg tudok nehany video altal hogy a BV7000 pro jobban testre szabhatobb, valamint FHD a kijelzoje a 6000-esnek meg csak HD, viszont a kijelzo meretuk 4.7 a 7000-esnek meg 5.0" -es. Azt tudom, hogy PC monitoron mekkora elony az FHD de igy telefonon? Foleg 1.000 mAh-val kissebb az aksi is, gondolom evel probaljak egyensulyba hozni az aramfelhasznalast es sporolast h gyengebb a proci. De akkor teszem fel a kerdest, osszessegeben teljesitmeny es kamera (ami erdekel meg engem nagyon) melyiket erne meg jobban megvenni? (kerlek indokold meg)
hátlapi mindkettőnél ugyan az.
Jelen esetben azt vedd, amelyik olcsóbb, hatalmas eltérés nem lesz a kettő közt, normál felhasználásnál nem érezhető a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!