Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy videóban hallottam a kék...

Egy videóban hallottam a kék bálna nevü hülyeségről, és telefonos Facebookon beírtam hogy vk.com, ebböl még nincs baj ugye?

Figyelt kérdés
Légyszi válaszoljon valaki!!

2017. márc. 29. 18:58
 1/4 anonim válasza:

Ezt most nem gondolod komolyan, ugye? :D

Nem, semmi baj nincs belőle.

A vk.com egy olyan közösségi oldal, mint a Facebook, csak leginkább oroszok használják. Le kell tölteni telora, vagy neten is használhatod. Ott kell irni egy csávónak, hogy játszani szeretnél, vagy valami orosz hashteget kiirni, mittudomen. És akkor ő bevesz egy csoportba vagy mi. Meg ő fogja neked küldözgetni a napi feladatokat.

Ha mindezt megcsináltad, na akkor van baj. Nem pedig akkor, ha beírtad a keresőbe, hogy vk.com :DDDD

2017. márc. 31. 15:34
 2/4 anonim válasza:
69%

Na jó ide figyelj!

A játék meg van átkozva!

Ha többet akarsz tudni a dologról akkor itt GyKin olvass utána , mert vhol leirtam már hogy ez a játék a halálba kerget mert egyre sátánistább feladatokat kapsz ,amin nem fogsz tudni ellenálni, mert szinte átmossák az agyad!

Ha ennyi eszed van hogy kipróbálod ezt a ruszki sz.rságot akkor igen csak sok eszed lehet .

Utána körbehálóznak, bevesznek a szektába (lehet hogy ez neked menőn hangzik) de akkor már nincs kiut.

Szerintem még csak ki se próbáld! Tarsd távol magad ettől a gondolattól is , mertr rossz vége lesz!

2017. ápr. 1. 13:01
 3/4 anonim válasza:
52%
Kamu. Ráadásul április 1-jén kezdett el elterjedni szóval egyáltalán nem gyanús. Valahol azt irják 130an haltak meg, máshol 150 de 180at is láttam. Meg itt is és youtube-n is minden 2. ember barátja/barátnője ebbe halt bele. Most komolyan ezzel a hülyeséggel lesz tele az internet? Van aki ezt elhiszi???
2017. ápr. 3. 15:28
 4/4 anonim válasza:
56%
Köszi a lepontozást! Ne vegyétek figyelembe hogy csak Mo.-n van felfújva ez hülyeség de semmilyen nagyobb külföldi oldal nem irt róla. Meg ha nem csinálod az feladatokat akkor az oroszok lenyomoznak és saját pénzből eljönnek Mo.-ra hogy megöljenek mi? :D 2 napja volt robbantás Szentpéterváron és már mindent tudnak az elkövetőkről de egy több éve működő netes csoportot meg nem tudnak lekapcsolni mi? :D Sajnos a hülyeségre nincs ellenszer. Mentálisan egészséges ember pedig nem hiszi el ezt a baromságot.
2017. ápr. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!