Egy videóban hallottam a kék bálna nevü hülyeségről, és telefonos Facebookon beírtam hogy vk.com, ebböl még nincs baj ugye?
Ezt most nem gondolod komolyan, ugye? :D
Nem, semmi baj nincs belőle.
A vk.com egy olyan közösségi oldal, mint a Facebook, csak leginkább oroszok használják. Le kell tölteni telora, vagy neten is használhatod. Ott kell irni egy csávónak, hogy játszani szeretnél, vagy valami orosz hashteget kiirni, mittudomen. És akkor ő bevesz egy csoportba vagy mi. Meg ő fogja neked küldözgetni a napi feladatokat.
Ha mindezt megcsináltad, na akkor van baj. Nem pedig akkor, ha beírtad a keresőbe, hogy vk.com :DDDD
Na jó ide figyelj!
A játék meg van átkozva!
Ha többet akarsz tudni a dologról akkor itt GyKin olvass utána , mert vhol leirtam már hogy ez a játék a halálba kerget mert egyre sátánistább feladatokat kapsz ,amin nem fogsz tudni ellenálni, mert szinte átmossák az agyad!
Ha ennyi eszed van hogy kipróbálod ezt a ruszki sz.rságot akkor igen csak sok eszed lehet .
Utána körbehálóznak, bevesznek a szektába (lehet hogy ez neked menőn hangzik) de akkor már nincs kiut.
Szerintem még csak ki se próbáld! Tarsd távol magad ettől a gondolattól is , mertr rossz vége lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!