Nem gáz 2017-ben egy iphone 5s?
Szóval szerintetek mennyire elavult illetve gáz egy 5s? Olcsón tudna szerezni ismerősünk egy újat.
14/f
Igen, igazából semmi közünk ahhoz, hogy ki és miből veszi neki a telefont. Jó hogy nem tesszük föl azt a kérdést, hogy mennyit keresnek a szülei nettóban.... :D
A kérdést meg már megválaszoltuk, innentől fogva minden más erősen off topic.
Én is nem rég kaptam egyet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyors nem lassul be úgy mint az Androidos telefonok + királyul néz ki ( egyáltalán nem gáz )
14/f
Ugyan kicsi későn válaszolok, de fontosnak érzem leírni, hogy én mit gondolok erről a kérdésről. A kedves kérdezőnek: szerintem nem gáz, korrekt telefon.
A kérdezőt ellenszenvvel kezelő válaszolóknak: Szerintetek nem érthető, hogy egy 14 éves gyerek jó telefont akar? Szerintem teljesen érthető, hogy nem akar valamilyen olcsó vacakkal mászkálni, hanem egy márkás, prémium kategóriás készüléket preferál inkább. És a telefon áráról. Nem tudom mennyire él a jómódban a kérdező családja, de ha élnek olyan jól, hogy Iphonokba beruházzanak (Igaz, ez egy kifutó modell), akkor neki miért nincsen joga ahhoz, hogy neki is olyan telefonja legyen? Ő talán nem egyenrangú a szüleivel? Őt nem illeti meg, hogy jó telefonja legyen? Egyébként az 5s már nem kerül 120 ezerbe, 80-90 körül már megkapod normális helyről. És arra a kritikára, hogy a szülei pénzén veszi. Miből másból venné? Tudtommal a szülők egyik feladata a gyerekük felnevelése, a lehetőségükhöz mérhető legjobb módban tartása. És valószínűleg a kedves kérdező ugyanezt fogja tenni a jövőben a saját gyermekeivel.
És végezetül, javaslom, hogy felejtsétek el az ilyen szintű konzervatív hozzáállast, mert sem a gyereknek, sem a saját megítéléseteknek szülőként nem tesz jót az, ha a gyerek rossz telefonnal, márkátlan ruhákban jár (Vagy arra nem vonatkoik, mert az nem elektronikus eszköz?) csak azért, mert nem ő keresi a pénzt.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!