Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem gáz 2017-ben egy iphone 5s?

Nem gáz 2017-ben egy iphone 5s?

Figyelt kérdés

Szóval szerintetek mennyire elavult illetve gáz egy 5s? Olcsón tudna szerezni ismerősünk egy újat.

14/f

2017. márc. 13. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
2017. márc. 13. 22:46
 12/18 anonim válasza:
66%
amit amúgy 50-60 e.ért tudsz megvenni :)persze használtan
2017. márc. 14. 10:52
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Csak a kérdező írta, hogy "újat" tud szerezni az ismerőse
2017. márc. 14. 15:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Valóban és azt is írtam hogy olcsóbban konkrétan 75.000 ft-ért
2017. márc. 14. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy miért érdekel hogy miből van a pénze? Csak 14 éves ember...16 éves kortól lehet CSAK szülői beleegyezéssel dolgozni...az meg egyenesen undorító hogy számonkéred. Nem értem miért itt éled ki ezeket a vágyaidat. Örülj neki hogy te megdolgoztál érte.
2017. márc. 15. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Igen, igazából semmi közünk ahhoz, hogy ki és miből veszi neki a telefont. Jó hogy nem tesszük föl azt a kérdést, hogy mennyit keresnek a szülei nettóban.... :D

A kérdést meg már megválaszoltuk, innentől fogva minden más erősen off topic.

2017. márc. 16. 09:57
 17/18 anonim válasza:
70%

Én is nem rég kaptam egyet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyors nem lassul be úgy mint az Androidos telefonok + királyul néz ki ( egyáltalán nem gáz )

14/f

2017. márc. 19. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

Ugyan kicsi későn válaszolok, de fontosnak érzem leírni, hogy én mit gondolok erről a kérdésről. A kedves kérdezőnek: szerintem nem gáz, korrekt telefon.

A kérdezőt ellenszenvvel kezelő válaszolóknak: Szerintetek nem érthető, hogy egy 14 éves gyerek jó telefont akar? Szerintem teljesen érthető, hogy nem akar valamilyen olcsó vacakkal mászkálni, hanem egy márkás, prémium kategóriás készüléket preferál inkább. És a telefon áráról. Nem tudom mennyire él a jómódban a kérdező családja, de ha élnek olyan jól, hogy Iphonokba beruházzanak (Igaz, ez egy kifutó modell), akkor neki miért nincsen joga ahhoz, hogy neki is olyan telefonja legyen? Ő talán nem egyenrangú a szüleivel? Őt nem illeti meg, hogy jó telefonja legyen? Egyébként az 5s már nem kerül 120 ezerbe, 80-90 körül már megkapod normális helyről. És arra a kritikára, hogy a szülei pénzén veszi. Miből másból venné? Tudtommal a szülők egyik feladata a gyerekük felnevelése, a lehetőségükhöz mérhető legjobb módban tartása. És valószínűleg a kedves kérdező ugyanezt fogja tenni a jövőben a saját gyermekeivel.

És végezetül, javaslom, hogy felejtsétek el az ilyen szintű konzervatív hozzáállast, mert sem a gyereknek, sem a saját megítéléseteknek szülőként nem tesz jót az, ha a gyerek rossz telefonnal, márkátlan ruhákban jár (Vagy arra nem vonatkoik, mert az nem elektronikus eszköz?) csak azért, mert nem ő keresi a pénzt.

14/f

2017. márc. 22. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!