Nem gáz 2017-ben egy iphone 5s?
Szóval szerintetek mennyire elavult illetve gáz egy 5s? Olcsón tudna szerezni ismerősünk egy újat.
14/f
2017-ben a lakosság jelentős részének X éves, vagy használt dolgai vannak. Elég szétnézni a forgalomban, hányan gurulnak frissen a szalonból kihozott autóval? :)
Nem gáz amúgy. Nekem Samsung Galaxy S5 van már lassan 3 éve, és nem nagyon tervezem még cserélni, pedig jön rövid időn belül az S8. Alapvetően csak telefonálok, SMS-t küldök, Facebook Messenger Youtube alkalmazásokat használok, néha fényképezek, meg netezni szoktam, ja meg GPSként is használom. Nem érzem okát, hogy vegyek egy S7 Edge-t, hogy ugyanazt csináljam rajta, mint most az S5-ön.
Ember most azon vagy leakadva hogy 2017-ben melyik iphone menő?
Bocsáss meg de nekem lenovom van akkor már gáz vagyok? Elavult a telefon ilyenkor csak mert nem iphone?
Inkább a sok telefonos gyerek azzal menőzne hogy ő vette meg a saját zsebpénzéből a telefonját.
Én gáznak érezném, ha iPhonet kellene használnom...
Az 5S teljesen jól használható most is, de azért a korosodó hardvernek megvannak a korlátai.
Köszönöm a kérdésre adott válaszokat.
Ja és igen szüleim pénze mert 14 évesen dolgozni se vesznek fel. Amúgy én is ugyan úgy megveszem majd a saját gyerekemnek azt amit kér persze egy bizonyos árig(nem iphone 7-et kapok én se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!