IPhone SE vagy Samsung Galaxy A5 (2017)?
Figyelt kérdés
#mobil #mobiltelefon #telefon #Android #Apple #Samsung #Samsung Galaxy #iPhone #androidos telefon #androidos mobil
2017. febr. 17. 18:32
2/10 anonim válasza:
Az A5 sokkal nagyobb és még papíron is lassabb valamivel, nem papíron meg pláne.
3/10 anonim válasza:
Elkezdhetném sorolni a Samsung előnyeit, de inkább az számít, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban!
4/10 anonim válasza:
Számomra egyértelműen samsung. Rengeteg a különbség a két telefon között, de nekem mindegyik különbség esetében az a5 2017 kerül ki győztesnek.
Az nem igaz, hogy lassabb, kint az SE, az új A5 bivajerős processzort és grafikus gyorsítót kapott. Majdnem az S7 gyorsaságával ér fel...
Máskülönben a samsung használhatóbb. (Pl bővíthető memória)
De te tudod, hogy melyik felhasználói felületet kedveled jobban.
5/10 anonim válasza:
Az A5 annyiba jó, hogy nekem jobban kézreáll, de én inkább mégis az Iphonet választanám.
6/10 Fatal_3rror_ válasza:
Lehet hogy én is az A5-öt venném, olcsóbban többet ad. Nagyobb kijelző, az új UI is egész áttekinthető, külsőre sem csúnya.
8/10 anonim válasza:
Attól fugg...
Ha jatszani szeretnel rajta meg ilyen dolgokat akkor a samsung, de ha csak telefonalni es "facebookozni" akkor jobban jarsz az Iphonnal merr valoszinuleg tovabb fogja birni mint "egy androidos telfon"
9/10 anonim válasza:
Szerintem a sony-t vedd úgy tudom hogy azok jók jól bírják gyorsak.
10/10 anonim válasza:
Szerintem vedd a Samsungot. Az Iphone nekem személy szerint nem tetszik és ahhoz képest milyenek szerintem túl vannak árazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!