Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 vagy 7 plus?

Iphone 7 vagy 7 plus?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bemész egy istyleba, telekomba, media marktba stb és megnézed, hogy melyik méret kényelmesebb neked.
2017. márc. 7. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Plus

Pro:

-kicsivel erősebb

-kicsivel jobb kamera

-emberi, kényelmes méret

Kontra:

-ár-érték arányban jobban megéri a sima 7

2017. márc. 7. 13:38
 3/6 bp1985 ***** válasza:
28%
Plus, mivel a normális telefonoknál az a normális, amit almáék plusnak hívnak...
2017. márc. 7. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

bp, nem mindenkinek az a normális, ami a tepsi, tehát ez rossz szempont.

egyébként szerintem egyetlen előnye a plus-nak, az az akksi, nálam simán kibír 2 napot, pedig egész nap megy a mobilnet, bár nonstop nem nézem, azért mégis használom, autóban munka közben zene megy róla, éjszaka pedig wifi-n van.

előtte iPhone 6-osom volt, én csak kíváncsiságból gondoltam úgy, hogy kipróbálok egy nagyobb telefont, és ha már úgy alakul, hogy csere, akkor ne csak ezért cseréljem, hanem legyen több pozitívum, azonban nem váltotta be ezeket az akksin kívül. dupla kamerának egyedül videózás közbeni zoom-nál vettem hasznát, próbáltam a portrémódot vele, de még elég gagyi ahhoz képest, hogy ódákat zengenek róla, micsoda funkció ez.

méretet megszoktam(igazából iPad mini-t akartam kiváltani), de egyébként ha nem kell feltétlenül nagy telefon, meg nem használod olyan rengeteget, hogy elegendő a kisebb üzemidő, akkor a 7 is bőven megfelel mindennek.

2017. márc. 7. 14:33
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Nem csak a méretre értem... A 4,7 coll amúgyis max játéktelefon kategória. Az 5.5 abszolút nem tepsi...
2017. márc. 8. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már nagy volt a 4,7" is. Annyira hozzászoktam a 4"-hoz az 5s-nél és ezután is SE-t vettem.
2017. márc. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!