IPhone 7 vásárlás?
Figyelt kérdés
Érdemes várni másfél-két hónapot az iPhone 7 vásárlásával? A Galaxy s8, Lg g6 megjelenése mennyire lehet befolyással az árára?2017. márc. 6. 23:47
1/6 anonim válasza:
Ahogy mindig: semennyire. Egy iPhone árát egy újabb modell tudja befolyásolni.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek. Ha az a telefon kell, vedd meg. Fölösleges várni.
3/6 anonim válasza:
Vagy ki tudod fizetni, vagy nem. iPhone-ért meg meg kell fizetni az árát - ennyi az egész!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert még nem olyan sürgős a vásárlás és gondoltam lehet lejjebb jön az ára. Btw a Galaxy S8-nak mennyi a várható ára? Köszi a kommenteket! :)
2017. márc. 7. 07:02
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem sürgős, akkor várd meg a G6 és az S8 bemutatását. Hátha valamelyik jobban fog tetszeni.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek , várd meg a G6 és az S8 bemutatását és akkor válassz, mellesleg szerintem az Iphone 7 nagyon jól sikerült ,csak az aksiával van bajom, persze jobb mint az elözőeknek csak az enyém mindig megy és ezért egy nap alatt teljesen lemerűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!