Az iPhone 6+ esetében lehet GPS-térképet frissíteni?
Figyelt kérdés
Nem találom a lehetőséget. Avagy örökké "adatforgalmon" kell állnia, azt kikapcsolni és off-line térképet szeretnék használni (mint a Nokiámnál volt).2017. márc. 7. 08:58
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen világos, mit szeretnél.
Az App Store-ban elérhető a Here Maps app, abban le tudsz tölteni országtérképeket.
A Google Mapsben is van lehetőség térképek letöltésére.
2/3 A kérdező kommentje:
Az iPhone 6+S gyárilag fel van szerelve egy Kart (térkép) nevezetű programmal, ami egyfajta GPS - beírhatom hová szeretnék menni autóval, gyalog vagy tömegközlekedéssel - és oda irányít. Gondoltam, az Apple-nak ez a GPS-e...
2017. márc. 7. 18:17
3/3 anonim válasza:
Így érthető, viszont nem tudom a választ, nem hallottam erről az appról. Nem az Apple Maps-ról van szó? Csak mert az internet sem ad ki Kart nevű appot.
Én offline térképnek az ex-nokiás Here Maps-et használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!