Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet még kapni nem okos...

Lehet még kapni nem okos telefont? Olyat, amiért még érdemes pénzt kiadni?

Figyelt kérdés

Az okos telókkal az alábbi bajaim vannak:

- törékenyek

- túl nagyok (mostani telóm nagyon pici)

- sűrűn kell tölteni az aksit

- drágák

- hamar elavulnak

- okos funkciójukat csak olyan helyen használnám ki igazán, ahol nincs wifi tehát kell mobilnet ami plusz pénz. Mostani flottás előfizetésemet nagyon nem érné meg lecserélni.

Mostani sima telóm, ami 2009 eleje óta húzza, elkezdte bemondani az unalmast. Lehet, hogy muszáj lesz lecserélnem. Fenti dolgok miatt vennék még sima telót.

De ha van olyan okos teló, amire nem igaz minden fentebbi kifogásom, az is szóba jön.

2017. márc. 3. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Nokia 230 a befutó
2017. márc. 6. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Egyes emberek miért nem fogják fel, hogy nem kell a kérdezőnek tapifon. Nekem se kéne, akinek van 90 % arra használja, hogy nyomogatja a facebookot rajta. 100 ezres játékszer.
2017. márc. 6. 09:46
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Százezres kompakt számítógép*

Az hogy ki mire használja, már a usertől függ...

2017. márc. 6. 11:13
 14/20 papagenou ***** válasza:
78%

az ilyen embereknek ezt mondhatod akárhányszor.

megvan a létjogosultsága a gombos telefonoknak, ezt nem vonom kétségbe. de a "technológia tagadásnak" nincs értelme.

2017. márc. 6. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Milyen embernek? Mit csesztetitek szegény csajt. Nincs rá szüksége, amikor netezni akar, ahhoz ott a számitógép. Neki csak telefon kell, nem tábla, vagy tapifon.
2017. márc. 6. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó.

Ez szerintem a 12nek szólt..

2017. márc. 6. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
# 12: meg lehet venni nyugodtan a butatelefonokat!!! Senki sem kötelez rá, hogy okostelefont vegyél, viszont a kérdező összeírta az okostelefonok hátrányait (az ő szemszögéből). Emiatt hajlok arra, hogy kamukérdés.
2017. márc. 7. 05:59
 18/20 Ignis Subdialis ***** válasza:

Én is a méretüket nem csípem az okosoknak, meg hogy talán túl okosak, a funkcióik tetemes hányadát úgysem használnám, bár némelyik már jobb képeket csinál mint a dslr-em... és én se akarom lecserélni a filléres flottás előfizetésem. :)

Ettől függetlenül már majdnem hajlottam rá, hogy váltok, amikor kijött a yotaphone 9660, de megvettem, rájöttem, hogy brutálisan rossz az akkumulátora, visszavittem. Aztán néztem valami jobb hagyományost, de kiderült, hogy sokkal hülyébb, mint akár a még mindig működő 10 éves siemens telefonom. Mintha elmebetegek programozták volna.

Hónapokig bújtam az árukeresőt és külföldi oldalakat, de csak a nokiák jöttek ki jól, s pont le volt árazva egyszer a nokia 130 dualsim, gondoltam, hogy na kipróbálom ezt 5000-ért, aztán viszem majd vissza az elállási joggal mint eddig, de csodák-csodája, ez bejött, megtartottam.

Mondjuk pici és kissé csúszós a hátlapja, könnyen leejtős, de állja a zuhanást, karcolódást. Kicsit nagyon sugároz és nem olyan könnyű a középső gombbal azt nyomni amit szeretnél, meg talán kicsit kicsi a billentyűzet is. Csak zenelejátszó és rádió van benne mint multimédia, van egy csomó korlátoltság, pl. nem állítható be saját háttér, sőt kikapcsolni se lehet az alapértelmezetteket, az ébresztő/emlékeztető néma üzemmódban is full hangerővel szólal meg, nem ismer fel minden zeneformátumot (videóról nem is beszélve, de már feladtam, hogy letesztelem a videót is a bélyegnyi kijelzőjével), nincs rajta stopper, angol T9, ilyenek. De tisztán szól, telefonálásra, sms-írásra, zenehallgatásra tökéletes. Szabvány usb bemenete van meg persze 3.5-ös jack.

2017. márc. 17. 00:41
 19/20 Trevor. ***** válasza:

A bajokra kicsit kitérnék:

- törékeny

Egy jó tok+üvegfólia sokat segít a védelmen.

- túl nagyok

Ezzel egyetértek, a mai 5.5"-os phabletek valóban nagyok. De lehet még találni jó okostelefont 5" vagy kisebb kijelzővel.

- sűrűn kell tölteni az aksit

Ez is igaz, de függ attól is, hogy mennyit használod a telefont. Ha nem nyomkodod olyan sokat, 2 napot kibír.

- drágák és hamar elavulnak

Egy középkategóriás telefont lehet évekig használni, ha nincsenek nagy igényeid.

- okos funkciók

Könnyű megszokni és sok helyen van wifi.

Az új Nokia 3310 nem rossz, bár sima gombos telók között is van jobb nála.

2017. ápr. 5. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Persze, lehet még nyomógombos telefonokat kapni. Pl A Nokiának több modellje is forgalomban van még, vagy Navon, Concorde, Myphone, Akai, meg a jó ég tudja, milyen gyártók vannak még jelen ezen a piacon.

Van közöttük jó és kevésbé jó, de alapvetően mindegyik ugyanarra van kihegyezve: Telefonálás, sms küldés, fogadás. Pont.

Máig van igény ezekre, sokan vannak akiknek a telefon egy kommunikációs eszköz és nem barátnő, hogy még az ágyban is azt nyomják.

2017. júl. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!