Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket érdemes megvenni?

Melyiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy SAMSUNG telefont , csak nem tudom eldönteni,melyik legyen, vagy hogy miben jobb az egyik a másiktól. SAMSUNG GALAXY S6 EDGE / EDGE PLUS vagy inkább SAMSUNG GALAXY S7 EDGE ? Design-ba vajon ugyanolyan?

2016. máj. 23. 11:37
 1/8 anonim válasza:
60%

Szia

Én inkább Apple párti vagyok, de ha muszáj Samsung akkor 7 edge

2016. máj. 23. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából olyan nagy különbség a mindennapokban nem érezhető. A design nagyjából ugyanaz maradt (iPhone-m van de szerintem most az S7 a legszebb telefon a piacon) de belül azért rengeteg minden változott. Erősebb processzor főleg ha az Exynos procival van szerelve és nem a Snapdragon procival. Jobb GPU. Kamerái elvileg jobbak. Bár arra szerintem az S6 ban sem volt panasz. Vízálló.

Nagyjából ennyi Ha csak telefonálásra meg Facebookozásra kell akkor elég az S6 is. Ha játszani is szeretnél, akkor az S7 jobb választás mert hosszab ideig(évekig) fogja megállni a helyét.

2016. máj. 23. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Ahogy láttam a konfigurációnál , az S6 EDGE kamerája 16 megapixeles , viszont az S7 EDGEnek csak 12 . Akkor az S7nek gyengébb a kamerája ? az S7 -nek valóban többet birja az aksija ?
2016. máj. 23. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem a megapixelek száma jelenti, hogy melyik kamera a jobb. s7 12mp-e jobb képet lő, mint az s6 16mp-e :)
2016. máj. 23. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes ilyeneket venni mert túl vannak árazva. Az LG Stylus 2 jobb vétel.
2016. máj. 23. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
LG Stylus 2 a maga 1.5 giga ramjával egy alsó középkategóriás teló...
2016. máj. 23. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
A Samsungoknál jobb
2016. máj. 23. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a MP szamit, gyönyörű képeket keszit ... s7 edge akksi ideje 1x töltöm egy nap,ha nagyon hasznalatba van veve akkor is max 3x,gyorstöltes nelkül is nagyon gyorsan tölt ,dizajnra egyszerűen gyönyörű
2016. máj. 26. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!