Érdemes-e megvenni Galaxy s6 edgét, ha most lejár az s5-ösöm hűség ideje, de még jó?
Figyelt kérdés
vodafonos vagyok . meddig működnek ezek a telefonok ? 1 éve ráestem és elgörbült , de még jó . s6-ra gondoltam , de már kifutó széria , így is csak edge van már . s7-et pedig sokallom és a fényképezője is rosszabb és nem is zoommol . Vagy más ötlet helyette ? hogyha megveszem és elrakom , nem lesz baja ?2017. febr. 25. 00:23
11/11 anonim válasza:
Csak, hogy a telefon kamerája nem a MP-től lesz jó vagy rossz. Attól, mert kevesebb MP-es, sokkal jobb a minősége. A digitális zoom-ot az s7 is tudja, de teljesen felesleges. Csak egy képkivágás az eredeti képből. Ezt utólag is megcsinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!