Samsung galaxy s4 --> S5?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy nem találok sehol információt az alábbi problémára. Van egy samsung galaxy S4 telefonom és szeretném lecserélni egy samsung galaxy S5 telefonra. Az lenne a kérdésem, hogy nem tud valaki valami olyasmi megoldást, hogy a samsung beveszi a telefonomat beszámítja és egy bizonyos összeg ráfizesével kedvezményesen vehetek egy S5 készüléket? Válaszokat előre is köszönöm:)2014. szept. 8. 21:06
1/9 anonim válasza:
Ilyen valószínűleg nem létezik, nekik ez sehol sem lenne nyereséges.
2/9 anonim válasza:
Ha szép állapotú van garija, papírja meg úgy kb mindene akkor inkább add el mert ha beszámittatod akkor sokkal kevesebbet kapsz mint mint amenyit valójában kapnál
3/9 A kérdező kommentje:
hány krajcárért tudnám körübelül eladni ha minden tartozéka megvan mindíg fóliával volt használva, a képernyőn egy kis karc sincs?
2014. szept. 8. 21:20
4/9 anonim válasza:
ugyanígy vagyok csak én meg iphone 5s-t akarok az új galaxyra a sok csalódás után
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon pipec patika állapotú akkor olyan 80.000 forint
6/9 anonim válasza:
Esetleg 90.000 forint de az már nagyon húh
7/9 A kérdező kommentje:
tmobilos a kicsike
2014. szept. 8. 21:44
8/9 Wadmalac válasza:
Egy független mobilboltban biztosan beszámítják neked, csak szerintem ott max. 50-60.000-ért.
9/9 anonim válasza:
Beveszi a Samsung.. olyan nevetséges összegért, hogy a telód akksiján a matrica többet ér :D add el OLX-en és vegyél egy s5-öt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!