Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek tényleg nem tud...

Szerintetek tényleg nem tud sokkal többet a Note 3, mint a Note 2?

Figyelt kérdés
nem érdemes megvenni az újabbat? tényleg sokkal többet tud, nagyobb hardver, újabb szoftver, tévévezérlő stb ... ez mind szép és jó, de van egy ismerősöm, aki annyira ellene van, hogy elkezdtem kételkedni, nekem is volt Note 2-m, álomtelefon volt, csak mivel összetörött, mert leejtettem, nem akartam vele foglalkozni tovább, és most, hogy új telefont szeretnék venni a Note 3-ra gondoltam, mivel nagyon meg voltam vele elégedve, és csak ez a márka foglalkoztat ..

2014. szept. 8. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással nem kell sosem új telefont venni,mert egyik se tud sokkal többet...
2014. szept. 8. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Vegyél Note 4-et akkor.Az már azért sokkal de sokkal erősebb mint a 2.
2014. szept. 8. 18:02
 3/8 A kérdező kommentje:
ahhhh, annyi pénzem nem lesz, hogy Note 4-et vegyek :) most nem tudom újra vegyek-e Note 2-őt vagy inkább az újabb kiadását .
2014. szept. 8. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Újra ne vegyél:D Azért a Note 3 se piskóta teló nehogy azt hidd.Lényegesen több újítás van benne mint a Note 3-->Note 4-nél.Ne foglalkozz mások véleményével túlzottan,úgyis magadnak veszed.Jó lesz a Note 3,nem fogsz benne csalódni.
2014. szept. 8. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ami érthető, hiszen Samsung.
2014. szept. 8. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Vedd meg a note 2-t újra, nem kell felelegesen költeni.

Nagyon jó gép. Ismered, nem fog csalódást okozni.

2014. szept. 9. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy egyik Samsung sem.
2014. szept. 9. 18:33
 8/8 anonim válasza:
CSokkal több újítást hozott a Note 3 a Note 2-höz képest, mint a Note 2 a Note 1-hez képest. 3 GB Ram, ennyit mondok csak. A Note 3 egy igazi erőgép, és még 1 évig legalább az lesz. Nem kérdés, Note 3. Nekem is az van, és csak egy Note Edge-re cserélném le. ;)
2014. szept. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!