Érdemes-e megvenni Galaxy s6 edgét, ha most lejár az s5-ösöm hűség ideje, de még jó?
S6 edgem van, gyakorlatban a leggyorsabb telefonok között simán elfér..:)
Szerintem várok s8-ig, én teljesen elégedett vagyok az enyémmel.
Kamerában jelenleg az s7 a legjobb, fogalmam sincs honnan vetted, hogy nem zoomol és rosszabb.
A helyedben várnék s8-ra.
Szia!
Ez a 4 telefon van hasonló árban: [link] (kivéve a Zuk Z2, mert az sokkal olcsóbb).
Zuk Z2-re tudtommal nincsen normális lokális ROM.
De a 3T valóban jó választás.
Az viszont jó lenne ha kérdező pontosítana:
- Új előfizetéshez szeretne mobilt (ezt nem ajánlom).
- Feltöltőkártyáshoz szeretne mobilt (ezt sem ajánlom)
- Boltbó/webshopból szeretne mobilt (ezt ajánlom), viszont írja meg, mennyi a keret. Számít az is, hogy akciósan nézte ki, vagy valami nagy leárazás keretében, de az is, hohy egy szürke importos boltból, ahol ugyan olcsó, csak trükköznek vele.
Amíg megfelelően működik a jelenlegi, addig felesleges csak azért elhozni egy másikat, mert lejárt a hűségidő. Annak semmi értelme, hogy berakod a vitrinbe porosodni.
A helyedben addig használnám a meglevőt, amíg semmi gond nincs vele, és ráérnék utána másikat venni. Addigra valószínűleg az általad említett S7 is megfizethető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!