Szerintetek mit érdemes venni? IPhone SE (64 GB) vagy iPhone 7 (128 GB)?
Nagyon nem jön ki a sebesség különbség, hisz az SE hardvere se elavult, de azért egy picit érezhető. Én a 7est választanám már csak azért is mert újabb tovább lesz támogatva, sztereó hangszóró, újabb touch id, por és cseppálló stb. ha neked az 5" sok annál se sokkal kisebb a 4.7" meg kell nézni kézbe fogni melyik a kényelbesebb melyikkel tudnád elképzelni a hosszútávú használatot.
Akár az SE-t akár a hetest választod 2-3 évig lesz egy jó kis telefonod :)
Én is most fogok váltani eddig iphonejaim voltak, de tettem egy kis kitérőt az androidhoz, de borzasztó nagy csalódás.
A 4éves iphone 4emnek semmi baja nemvolt azon kivül hogy már nemtámogatta az apple a mostani samsungom másfél évesen a halál völgyébe jár...fagy, eldobja a térerőt, kikapcsol 25%nál
iphone 7 128 gb jet black-et fogok venni fél hónap mulva a helyedben a hetest venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!