Érdemes még Iphone 5S-t venni 2017-ben?
Szasztok. Jelenleg van egy Huawei P9-em, amit szeretnék a páromnak ajándékozni, mivel én nem tudom kihasználni a mobil tudását. Fontos szempontok amik nekem fontosak egy mobilnál:
-gyors működés
-kompakt méret
-Jó kamera
-Jó hangminőség
Játszani nem játszok soha, böngészni szoktam, zenét hallgatni mobilról soha. A P9-et hűségidő hosszabbítás után kaptam nagyon kedvező áron a szolgáltatótól, de nekem kicsit nagy a maga 5,2"-os méretével, egyébként jó telefon. Szerintetek mit érdemes venni jelenleg 50-80000ft között, ez lehet új vagy használt ár is. Az Iphone 5S mérete miatt tettszett meg, és régebben volt is Iphone-om, gondolkoztam még a Samsung A3 2016 vagy az Iphone SE igaz az kicsit drágább. Meghallgatok minden véleméynt és köszönöm aki leírja szerinte melyik mobil a jelenlegi legjobb ajánlat a fenti kritériumoknak megfelelően!
Miquel
öööööhhhhh igen sajna ez sok esetben igaz, de itt most pont nem jó helyre írtad.
Ha kompakt méret kell akkor SE
Minden más esetben android
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!