Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes vennem?

Milyen telefont érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Szeretnék új mobiltelefont vásárolni, de nem igazán van ötletem, milyent is vegyek. Ezekben a típusokban gondolkodok: Iphone, Microsoft, Lenovo, LG, Sony. Mit ajánlatok, melyikre érdemes beruházni?

2017. febr. 11. 09:51
 1/8 anonim válasza:
68%

attól függ :)

szerintem ha szereted cserélgetni 2 évenként akkor a legjobb az Iphone, nekem is az van...nekem előtte LG G2-m volt, és nagyon belassult már...még az alap funkciók se ugy működtek ahogy azt megigérték :) Szerintem még Sony-k is jók, de arra nemtudok példát mondani, mert még nem volt... szerintem a többit hagyjad...gagyik...:)

nem, nem akarok vita háborút hogy IOS és Android, de nekem Iphone 5s-em van és nagyon bevált :) imádom *-* remek funkciókkal van ellátva és remekül ki van építve az egész apple rendszere, gondolok ezalatt Imessage-re :)

az LG az ilyeneket meg se közelítheti :) nekem az Iphone nagyon bejött, persze nem mondom h nincs hibája, mert mindegyiknek van, de még cserbe sose hagyott az IOS mind gépen, mint telefonban :) viszont az új 7-es eket én is k..vára drágállom :/ azt ne vegyél...nem ér annyit :) alatta sztem arba mar jok :)

2017. febr. 11. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Ez a kérdés több sebből vérzik.

Nem márka alapján veszünk telefont (meg semmi mást sem), hanem típus alapján. Aztán nem árt írni egy árkategóriát, meg még pár tulajdonságot, ami fontos neked egy telefonban, hogy legyen valami kiindulópont a válaszadásra.

2017. febr. 11. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Mennyit szánnál rá?
2017. febr. 11. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Amiket írtál, mindegyik jó márka, és még több jó is van, nem ez alapján kell mobilt választani! A 2 fő lényeget egyből ki is hagytad: mennyi rá a max. kereted és mik az igényeid?
2017. febr. 11. 14:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Max. 150 ezer forint értékben gondoltam. Elsősorban telefonálásra, netezésre, zene hallgatásara használnám, de nem ártana egy jobb kamera is. Ami még fontos, hogy legyen jó az aksija és strapabíró a telefon, mert ha veszek, az legalább 2-3 évre szóljon, sűrűn nem szeretem cserélgetni. Ami most van (Lumia 520) is négy éves lesz.
2017. febr. 11. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a Huawei-t ajánlom, nagyon strapa márka, 2 éve használom napi szinten elég sokszor a P7-est, és még most sem lassult be ugyanolyan gyors és stabil, mint újkorában. Manapság Huawei-ből a G8 és a Mate 8 kamerája nagyon jó, ez utóbbinak ráadásul az akksija is nagyon jól bírja elvileg, feltéve ha nem okoz gondot a tepsi méret (5,5" és 6")
2017. febr. 11. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 150 ezret rászánsz akkor Samsung Galaxy S7, Sony Xperia X Performance. Mindkettő nagyon jó és jól teljesít, viszont egy tok mindenképp érdemes. Ha a Samsungot veszed akkor Spigen SGP Thin Fit tokot ajánlom, ha Sony akkor Nillkin Frosted Shield. Mindkettő telefon vízálló és 32GB tárhellyel rendelkezik, kamerája a Samsungnak egy kicsit jobb a kamerája viszont a Sonynak sokkal több szoftveres kiegészítője van a kamerához, pl AR Effects, Timeshift-Brush. A téma-választék a Samsungnál jobb (pedig először a Sonynak volt), de a Samsung sokkal jobban törik, viszont a Super Amoled kijelző szebb és még sorolhatnám... Mindegy melyiket veszed, jól fogsz járni.
2017. febr. 12. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
S7 Edge vagy pedig OnePlus 3T
2017. febr. 12. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!