Milyen telefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
Telefon váltáson gondolkozok, de egyszerűen elképzelésem sincs, melyik az amelyik meg is éri. Nincsenek túl nagy elvárásaim. Fontos, hogy az alap app-okat tudjam használni (Microsoft kizárva), és hogy a kamerája a lehető legjobb minőségű legyen. És persze ha lehetséges az ára minél kedvezőbb legyen. Olyan 70-80 eFt, amit rá tudok szánni. Előre is köszönöm a segítséget. :)2017. febr. 2. 18:16
1/11 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 3, csúcskategória, olcsón. 16mp hatlapi, 5mp elolapi kamera.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, róla már sok jót hallottam. Utána fogok nézni! Az a gond, hogy tényleg analfabéta vagyok a készülékekhez, viszont most tényleg szeretném megtalálni az "álom-telefont" :D
2017. febr. 2. 18:36
3/11 anonim válasza:
Szia! Az első válaszoló jót írt. nekem is olyan van. Nagyon jó telefon és csúcskategóriás és mégis olcsó. Arra figyelj,hogy azt írják hogy nem lehet bele memóriakártyát rakni de lehet csak a második SIM helyére más pozícióban. ( Dual sim-es de vagy két sim-et használsz vagy egyet+memóriakártyát ( kompromisszum))
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Esetleg azt megkérdezhetem, hogy hol és mennyiért vetted? :)
2017. febr. 3. 00:00
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Vedd meg Emagon biztonságosabb. Ha ilyen névtelen oldalakról rendelsz akkor nagy az esély arra, hogy hamisítvány te kapsz.
Üdv: #3 válaszoló
8/11 A kérdező kommentje:
Egyre jobban kezd megtetszeni :D köszönöm!
2017. febr. 3. 21:45
9/11 anonim válasza:
Eustock mióta névtelen oldal?
Mobilarénán is olvasni, hogy " A tesztkészülék az Eustock jóvoltából jutott el hozzánk" - egy névtelen oldalnál nem lenne ilyen.
10/11 anonim válasza:
Szia! Nekem Huawei p9 lite-om van, nagyon jó, és nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!