Ha lenne egy aláírásgyűjtés a kék színű, norvég mobilszolgáltató ellen, aláírnád az ívet?
Figyelt kérdés
Az aláírásgyűjtés célja az volna, hogy induljon hatósági vizsgálat ellenük, aminek végén esetleg kapjanak büntetést.2017. jan. 26. 17:11
11/30 anonim válasza:
A szolgáltatók nem vágnak SIM kártyát. Mint az közismert.
12/30 anonim válasza:
nyolcaska, rakjál be képet
csak exif adatokkal rendelkező képet fogadok el
amiben szerepel a dátum, időpont, gép típusa, zársebesség, érzékenység, stb
viszont véletlenül sincs semmi a létrehozó szoftver rovatban (lightroom, photoshop, acdsee, stb)
Ha nincs kép, kamu vagy
13/30 anonim válasza:
14/30 A kérdező kommentje:
Háááááá, ez mekkora!!! 13-as, te vagy az Isten!!!! Ez a hülye meg tényleg nagyon beégett! ÁÁááááá, szerencsétlen!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
2017. jan. 26. 18:28
15/30 anonim válasza:
Hát ez nagy égés, tizenkettes...
16/30 Trevor. válasza:
Az összes mobilszolgáltató pénzéhes banda. Én Telenoros vagyok, különösebben nincs velük bajom. Az áraik nem tetszenek.
17/30 Szirty válasza:
Tényleg nem ismerem a sztorit. Most miért is kell aláírást gyűjteni?
Ez egy szolgáltató. Ha nem felel meg az igényeidnek valami miatt, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatásait.
18/30 anonim válasza:
Nem mert meg vagyok elégedve Velük. Igaz külföldön jobb lehetőségek vannak de a többi hazai sem jobb
19/30 anonim válasza:
Ha a többi se jobb akkor az azt jelenti hogy a többi rosszabb, tehát akkor ők a legjobbak. Akkor meg minek az aláírásgyűjtés ellenük? És a többiek ellen nincs gyűjtés?
Columbo Hadnagy
20/30 anonim válasza:
"Nem mert meg vagyok elégedve Velük."
Remélem azért valakinek van ettől komolyabb érve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!