Ha lenne egy aláírásgyűjtés a kék színű, norvég mobilszolgáltató ellen, aláírnád az ívet?
Pistike, menj haza. Ez piacgazdaság, nem politikia. Nem az van, hogy ha majd elegen aláírják, akkor majd lőrincbácsi, lázárbácsi és viktorbácsi jól megbünteti őket. Ha panaszod van, menj a fogyasztóvédelemhez. Ha jogsérelem ért, fordulj a békéltető testülethez, vagy a bírósághoz.
Ameddig hónapról hónapra több millió ember szavaz bármilyen szolgáltatásra igennel (használja a szolgáltatást, fizet érte), addig a te aláírásaid kevesebbet érnek, mint a papír, amire írták azokat.
Gondolom valami tárgyilagos ügyfélszolgálatos jól belegázolt a lelkedbe, és elmagyarázta a szerződésed apró betűs részét, amit ész nélkül aláírtál, aztán most bedurcultál.
Ennyi a történet, kár hisztizni.
Hát, speciel én gyűjtöttem már egyszer aláírásokat pont ez ellen a cég ellen. Kitelepültem egy pulttal az egyik üzletük elé. Másfél óra alatt negyvenen írták alá. Ezt látva ez a kedves cég hajbókolva teljesítette a kérésemet. Képek is vannak, ha valaki nem hinné.
Úgyhogy négyes, ez nem jött be! :)
"Ezt látva ez a kedves cég hajbókolva teljesítette a kérésemet. "
Gondolom körbe kellett vágni a sim kártyád hogy beférjen a mobilodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!