Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben különbözik egy Samsung...

Miben különbözik egy Samsung okostelefon egy Apple Iphone készüléktől? Miért ekkora az árkülönbség?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 11:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolso előtti: Aztirod ingyenes alkalmazások pl iMessage na es az mi olyat tud ami miatt megérne az iphone? Es androidra is van ingyenes felhő sőt nemis egy hanem jópár.
2017. jan. 17. 22:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Nah, de még mindig nem mutattál egy olyan telefont, amelyik annyival olcsóbb, és tudja ugyanazt. Várom. Jah, amúgy az iPhone az iOS-től lesz egyedi. Meg kéne érteni, hogy van akinek nem tetszik az android. Nem kell csodákat várni, hisz azt az android se tud. Egyszerűen gond nélkül működik...
2017. jan. 18. 07:00
 13/21 anonim ***** válasza:
OnePlus3T megfelel?
2017. jan. 18. 07:10
 14/21 anonim ***** válasza:
nyilván, igen, kinek mi, én pl szeretem ha van az országomban elérhető márkaszerviz. De sebaj, te megpróbáltad.
2017. jan. 18. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:

ma 18:01

Ha olyan frankó és jó telefon az iphone, akkor minek hozzá márkaszerviz??? Úgysem megy tönkre. Mert állítólag minőség :D :D :D Nem mellesleg a samsungnak is van márkaszervize.

2017. jan. 18. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 Mivan? Ezt neked ki mondta? A minőségi nem azt jelenti, hogy nem romlik el... Na mindegy. És ki beszélt Samsungról? OnePlus volt a téma. Látom, képben vagy.
2017. jan. 18. 18:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy One+-ról volt szó.

Legalább a javításért is elkérhetnek egy kisebb vagyont. DE ha olyan minőségi, akkor miért is megy tönkre?

Olyan bazi nagy árrést használ az apple, hogy az hihetetlen.

Persze amíg a sok birka megveszi, addig lehet is.

Hiába no, parasztvakításban nagyon jó a cég ez tény. Ezen a téren sokat lehet tőlük tanulni.

De mindaddig amíg olyan dolgokat amik máshol alapok, azt nem tudja az iOS, addig egy játékrendszer marad a számomra. Pl nem lehet az emailhez csatolni a készülékről egy fájlt. Ez vicc. Márpedig szembesültem vele. Online kellett megoldani. Én meg fogtam a fejem, hogy mi a tököm van. Vagy amíg nem tudok egy mezei pendrive-ot rádugni és azt használni.

Mindaddig az android jobb lesz nála.

A megbízhatóságról meg ennyit. Nos ezek a tények. És mindezt még egy kisebb vagyonért is adják. :D

[link]

2017. jan. 18. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondom, engem annyira nem érdekel az android... Tőlem vegyed, ha neked az esik jól, csak nem tudom miért zavar, ha nekem meg az iOS felel meg. Nekem nem kell pendrive a telefonomhoz, nem e-mailezek. Nincsenek ilyen bajaim. Szeretem, ha valami kész van, és egyszerűen működik. De tudom, nem lehet veletek ezt megértetni, pont az ilyenek vannak a nagy PC vs Konzol (/laptop) vitákban is.
2017. jan. 18. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:

ma 19:29

Pont az ilyen elvakultak akik nem látják a fától az erdőt, de sebaj. Én vagyok az aki mindkét rendszert ismeri és látom a különbségeket. Látom, hogy olyan dolgokat sorolnak fel az agymosott applefanok amiket leginkább az apple bullshit marketingje generál. De hát valahogy meg kell magyarázni a kognitív disszonanciát. :)

Eleve te jöttél itt az i6s és az s7 összehasonlításával. Amikor az i7-et kéne hasonlítani. De persze értelmes ember nem is vesz annyiért telefont.

De egye fene S7 32-est megkapok akár 150e-ért, de megbízható boltban sem kerül 180e-nél többe. Egy i6 meg 216e-ről indul. Itt is elég durván torzítottál, mint ahogy rátok jellemző. Mondjuk értelmes ember 180-at sem ad egy telefonért, de ez most részletkérdés. 100-120e környékén vígan vannak megbízható 3-4 évig használható készülékek. DE persze az a fránya pszichológia meg a kisebbségi komplexus, hogy márpedig nekem drága cucc kell, mert akkor menő vagyok faktor meg ilyenek. Amivel a többi kisebbségi komplexusos előtt lehet villogni. Olyan embereket akarnak lenyűgözni akiket tulajdonképpen nem is szeretnek olyan pénzből amit még meg sem kerestek.

Az ilyenek azok akik azon a szinten vannak, hogy a droid sz_r. Persze még életükben nem használták, vagy csak a kezdeti időszakban amikor tényleg fos volt.

2017. jan. 18. 19:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Haha :) Kedves tőled, hogy olyannak állítasz be, ami nem vagyok. Képzeld, én használtam már Windows, Android, és iOS rendszert is. Az android van olyan jó, mint az iOS (és igen, van amiben többet tud), de nekem nem tetszik. Érted? Ahogy a windows se tetszik. Ezt ilyen nehéz felfogni? Van androidom jelenleg is, párhuzamosan használom iPhone-al, mert van amiben az jobb. Hűha, akkor én most mi vagyok? Mind a két céget elárultam, vagy mi? Hahó, nem kell ilyen véresen komolyan venni. És szerintem nem mondtam, hogy a droid szär lenne. Igen, visszanéztem, soha nem mondtam semmi rosszat az androidra. Kár, pedig akkor még talán megérdemeltem volna, hogy "elvakult" "agymosott applefanok" "elég durván torzítottál, mint ahogy rátok jellemző" "kisebbségi komplexus" "márpedig nekem drága cucc kell" "olyan pénzből amit még meg sem kerestek" "azon a szinten vannak, hogy a droid sz_r" "Persze még életükben nem használták", és hasonló jó kívánságokkal áldj meg. Nem baj, ne aggódj, már megszoktam. Jah, és én sem költöttem soha 180-256ezreket telefonra. Kicsit többől már egy jó kis PC-t veszek, ami inkább megéri nekem.
2017. jan. 18. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!