Miben különbözik egy Samsung okostelefon egy Apple Iphone készüléktől? Miért ekkora az árkülönbség?
ma 18:01
Ha olyan frankó és jó telefon az iphone, akkor minek hozzá márkaszerviz??? Úgysem megy tönkre. Mert állítólag minőség :D :D :D Nem mellesleg a samsungnak is van márkaszervize.
Tudom, hogy One+-ról volt szó.
Legalább a javításért is elkérhetnek egy kisebb vagyont. DE ha olyan minőségi, akkor miért is megy tönkre?
Olyan bazi nagy árrést használ az apple, hogy az hihetetlen.
Persze amíg a sok birka megveszi, addig lehet is.
Hiába no, parasztvakításban nagyon jó a cég ez tény. Ezen a téren sokat lehet tőlük tanulni.
De mindaddig amíg olyan dolgokat amik máshol alapok, azt nem tudja az iOS, addig egy játékrendszer marad a számomra. Pl nem lehet az emailhez csatolni a készülékről egy fájlt. Ez vicc. Márpedig szembesültem vele. Online kellett megoldani. Én meg fogtam a fejem, hogy mi a tököm van. Vagy amíg nem tudok egy mezei pendrive-ot rádugni és azt használni.
Mindaddig az android jobb lesz nála.
A megbízhatóságról meg ennyit. Nos ezek a tények. És mindezt még egy kisebb vagyonért is adják. :D
ma 19:29
Pont az ilyen elvakultak akik nem látják a fától az erdőt, de sebaj. Én vagyok az aki mindkét rendszert ismeri és látom a különbségeket. Látom, hogy olyan dolgokat sorolnak fel az agymosott applefanok amiket leginkább az apple bullshit marketingje generál. De hát valahogy meg kell magyarázni a kognitív disszonanciát. :)
Eleve te jöttél itt az i6s és az s7 összehasonlításával. Amikor az i7-et kéne hasonlítani. De persze értelmes ember nem is vesz annyiért telefont.
De egye fene S7 32-est megkapok akár 150e-ért, de megbízható boltban sem kerül 180e-nél többe. Egy i6 meg 216e-ről indul. Itt is elég durván torzítottál, mint ahogy rátok jellemző. Mondjuk értelmes ember 180-at sem ad egy telefonért, de ez most részletkérdés. 100-120e környékén vígan vannak megbízható 3-4 évig használható készülékek. DE persze az a fránya pszichológia meg a kisebbségi komplexus, hogy márpedig nekem drága cucc kell, mert akkor menő vagyok faktor meg ilyenek. Amivel a többi kisebbségi komplexusos előtt lehet villogni. Olyan embereket akarnak lenyűgözni akiket tulajdonképpen nem is szeretnek olyan pénzből amit még meg sem kerestek.
Az ilyenek azok akik azon a szinten vannak, hogy a droid sz_r. Persze még életükben nem használták, vagy csak a kezdeti időszakban amikor tényleg fos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!