Milyen mobilt vegyünk ma, azaz hogy ne sz*pjuk be semmivel?
Nézem a kínálatot és teljesen el vagyok keseredve, hogy nincs egy korrekten összerakott telefon. Ha jól tudom a HTC már a kínaiaké, mert a jelenlegi palettájuknak köze nincs a régiekhez, akinek volt pár éve HTC-je, tudja mire gondolok. A Jó kis átgondolt Sense-re és akadásmentes rendszerre.
LG nekem alapból nem szimpatikus, környezetben rengeteg termékük ment tönkre a semmitől. Még a G3 volt valami, a menüjét leszámítva - ami nekem gagyi hatást keltett -, de ez a G5 a moduláris akksival és a gyönyörű hátlappal...
Sonyéknál ez az X-sorozat nem hozott semmi újat, ugyanazt tudják, mint a Z-család, de nem is szeretnék egész nap egy PS-t nyomkodni.
Huawei-em van jelenleg (P8 lite), ami elkezdte egyre gyengébben venni a wifi-t, így öröm a netezés. Ezek után nem tudom hogy szavazzak bizalmat nekik újra, ha 1 év után le kell cserélnem.
Samsungnak az Isten RAM-ja sem elég, pedig ki lennék vele békülve, csak az S6 a 3GB-al max egy évet fog kihúzni, utána kevesellni fogja. Anno S4 minim volt, és azon is simán megette a 1,5 GB-ot (4,3-as kijelző + qHD).
Apple Iphone 6 hogyha jól tudom szériahibás és már nem is gyártják? 5S nekem rettentő pici, már az 5 col is kezd kicsi lenni (190 magas vagyok, kezeim hasonlóan törpék), a 6S pedig árban nagyon elszállt.
Ha tévedek valamiben javítsatok nyugodtan, teljes nyugalommal várom a javaslatokat, felvetéseket, ötleteket.
vegyél egy oneplust oszt elég a ram meg minden.
Kinai, de mivel elhitted a htc ről hogy valaha nem kinai volt szerintem az oneplusról is elhiheted hogy amerikai oszt lelkiekben rendben is vagy :)
Ott van majdnem teljesne lepucolt rendszer nem kell a ramokkal bajlodnod.
Szerintem :) de azt veszel amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!