Milyen telefont vegyünk neki?
Figyelt kérdés
Öcsém 14 éves, még nincsen telefonja. Karácsonyra szeretnénk venni neki egyet. Milyet tudtok ajánlani?
Iphone? Ha igen akkor melyik?
Köszönöm:)
2014. nov. 20. 18:06
1/6 BottiniPC válasza:
Hát ez attól is függ mennyi pénzetek van rá,szerintem ha ink. játékra vagy ilyesmire szeretné használni akkor ne Iphone legyen bár arra is van elég sok játék de az androidnak szabadabb keze van a játékok terén.
Ha pedig zene,facebook,skype,nem komolyabb játékokkal játszás esetén pedig az Iphone megbizhatobb. De ha pontos telefon név kéne akkor nekem Samsung Galaxy S4 van és megvagyok vele elégedve de az S5 természetesen jobb + van hozzá 'okos óra' is. :D
2/6 kérdező.. válasza:
Viszont ne samsungot vegyél.Vásárlók 90% ánál 3 hónap után belassul.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem lassult be a Samsungom 1 év után se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!