Hol tudom frissíteni az android rendszert a oneplus 3t telefonoban?
Akkor marad az Opera VPN.
Talán valamelyik ország IP címével menni fog.
De az is lehet hogy még csak a 3T-re jött ki.
"3T a legújabb O+. "
Azért mondja mert neki is az van.. :D
Egyébként nem minden telefonra azonos időben jön ki. Függ az országtól, de még azon belül is lehetnek eltérések. Fokozatosan engedik rá a készülékekre a frissítést. Nyílván ennek több oka lehet, szerintem egyik a szerverek kímélése, a másik oedig hogy kritikus hiba esetén így még le tudják állítani az egészet.
Nézz rá minden nap, egyszer meg fog érkezni :)
Jól írják előttem, nem mindenhol elérhető még.
Megoldás ahogy az első írta, Opera VPN, beállítva Kanadára és akkor lesz új frissítés.
Válaszoló205 nem úgy értettem :D
Az első válaszban ezt írtad: "De az is lehet hogy még csak a 3T-re jött ki."
Erre mondta a kérdező, hogy nem érti, mert a kérdésben is egy 1+ 3T szerepel. De nem is ez a lényeg :D
Ha úgy sem működik akkor megint csak azt tudom mondani, hogy várd ki. A frissítés már elindult, így elméletileg napok kérdése, és a te telefonod is frissülni fog.
Az én telefonom (samsung) a Magyarországi 6.0 startot követően csak közel egy héttel frissült. Rendben, hogy ez samsung, és sokkal többet szerencsétlenkednek a frissítéssel mint a 1+, de ők is követnek valamilyen sorrendet.
(Üdv.: #5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!