Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet ezt az androidot...

Hogyan lehet ezt az androidot frissíteni?

Figyelt kérdés
Kaptam karácsonyra egy Lenovo A2020a40 telefont azért, hogy xmeye nevű alkalmazást tudja használni, de azt írja, hogy nem kompatibilis a verzió. Most mit csináljak?
2016. dec. 24. 22:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Az kell, hogy valami Lenovo Vibe a neve? Android 4,4 van rajta. Igazán nem értek ehhez sem, de fontos lenne a xmeye.
2016. dec. 24. 23:00
 2/6 Lájsz ***** válasza:
Hivatalosan mennie kellene,az xmeye android 4.1-től használható. Keress szerintem előbb egy másik verziót az alkalmazásból a play áruházon kívül,mielőtt nekilátnál a készülék szoftverezésének.
2016. dec. 25. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá az a baj, csak ez a play áruházat ismerem, és tesóm tett fel egy frissítést, annál se kompatibilis, Ő is én én is tanácstalanok vagyunk.
2016. dec. 25. 15:46
 4/6 Lájsz ***** válasza:

Töltsd le ezt az apk-t: [link]

A készülékeden engedélyezd az ismeretlen források opciót a beállítások-biztonság menüpontban. Töröld le a play áruházból letöltött apk-t,majd telepítsd fel a most letöltöttet. Remélhetőleg menni fog.

2016. dec. 28. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. dec. 28. 17:55
 6/6 Lájsz ***** válasza:

Igazán nincs mit!

Ha valami gubanc van keress nyugodtan.

2016. dec. 28. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!