Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejtett számról hívnak, mikor...

Rejtett számról hívnak, mikor felveszem kicsöngést hallok, gyorsan lecsapom, ezután sms-ben jön hogy 8500 Ft számlatartozásom van. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Picivel régebben hallottam erről valami hogy szervezetek hívnak rejtett számról és hatalmas mennyiségű tartozással terhelnek meg.. valaki tud erről pontosabban valamit?
2010. máj. 4. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Engem is szoktak így hívni. Rejtett szám, majd tartozásról beszél.

Ha hív is valaki, akkor az (szerintem) csak a telefon szolgáltatód lehet. Nyilván tudsz róla, hogy van-e tartozásod vagy sem. De mindenesetre ha biztos, hogy a mobil szolgáltató az, akkor beszélj az ügyfélszolgálattal vagy menj be az egyik üzletükbe.

2010. máj. 4. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:

fogod,leteszed

fizetni meg ugyis csekken fizetsz,vagy jön vmi hivatalosann egy sms-nél...

2010. máj. 4. 17:31
 3/6 anonim válasza:

Úgy van, hogy nem fizettél ki egy számlát és amiatt hív a mobilszolgáltató. Mivel egy automata hív fel, ezért hallasz kicsöngést miután felvetted. Ha nem csapod le, akkor elmondja az automata, hogy tartozásod van és hogyan egyenlítheted ki. Ha lecsapod, akkor sms-ben is elküldi, hogy tartozol, ilyen egyszerű.

Ami tény, hogy hívás fogadásával NEM tudsz összeszedni ennyi tartozást. Nézz körül, hogy milyen csekket nem fizettél be, rá fogsz jönni, hogy mi az a tartozás.

2010. máj. 4. 18:28
 4/6 anonim válasza:

Amúgy erre a szar hoaxra gondolsz?

[link]

Ez mind kamu. Hogy a viharba fizetnél már egy fogadott hívásért 8500 Ft-ot? Te is tudod, hogy ez hülyeség, de ha nem akkor legalább olvass utána!

2010. máj. 4. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
tényleg létezik, én is kapom a hívásokat, és ha felveszem, akkor azonnal a jellegzetes kicsöngést hallom, mintha én hívnék. Ennél tovább nem mentem, mert nem vagyok hülye.
2011. jún. 16. 13:53
 6/6 anonim válasza:
sms-nél már kiírja a számot, hogy honnan küldték. Annak a számnak már utána tudsz nézni neten. Valószínüleg tényleg tartozol valami cégnek.
2013. márc. 16. 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!