Ha már nincs garancia a telefonomon, akkor minden további probléma nélkül kicserélhetem benne én is az akksit?
Gyárira még akkor is, ha garis a teló. Csak utángyártottra nem illik odáig, mert ráfoghatják az esetleges hibát.
Persze ezt csak a kivehető akkusokra értem.
Az otthoni akkucserét unibody készülékeknél csak a legelszántabbaknak javaslom és szigorúan garanciaidő után.
Akkut barmikor cserelhetsz, kiveve ha hivatalosan nem cserelheto a felhasznalo altal, mert akkor a szetszedessel veszted a garit.
A fizetendo reszleteknek ehhez a vilagon semmi koze nincs.
Na itt a gond, az unibody.
Vannak youtube-on videók, hogy kell csinálni, de eléggé el lehet kefélni a dolgot. Jó esetben csak a készülékházat teszed tönkre vagy az üveglapot, de hazavághatod a komplett telót is.
Inkább bízd szervizre.
Magát az akkut megveheted magad is, esetlegesen olcsóbban, mint amennyiért egy szerviz adná, de inkább tudakolózz előre, hogy van-e olyan szervized, aki hajlandó az általad hozott akkut is betenni, nem csak a sajátjukat.
Adott helyzetben én is nekiállnék otthon. :)
Amióta mobiltelóm van, ami nem garis, mindet otthon mókolom, akár hardver, akár szoftver.
Az első kivétel a mostani G4-em, ami megállt és hosszas sikertelen újraélesztési kísérletek után feladtam, bevittem garis szervizbe.
Nagyon nem vagyok lemaradva tőlük, mert ők sem tudták megcsinálni, cserélték. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!