Telefon ennyi ideig javításon?
Sziasztok!
A telefonom körülbelül 1 hónapja hibásodott meg! Jack dugó volt a probléma hogy recsegett a fülhallgató és a fele szólt csak! a fülhallgató hibátlan mert számítógépen is ezt használom! Bevittem garanciásan és kb 1 hetet vártam kész volt de a hibát nem javították és szóltam hogy ez így kb semmi nem volt amit csináltak.. mondták megint 1 hét aztán megint ez játszódott le! Mivel teszteltem a fülhallgatóval! Sőt el is kérték hogy lehet az hibás... ki is próbálták egy teljesen új fülhallgatóval majd mondták pár nap... azóta kb 2 hét telt el (vissza se kaptam se a fülhallgatóm se a telefont)! Ilyenkor mi a teendő? szóljak a szolgáltatónak! Ez egy kirendelt szerviz és a garanciás papírral lehetett bevinni! Előre köszönöm a válaszokat! És bocsánat ha hosszan fogalmaztam!

A magyar gumiszabályok a javítás idejére csak ajánlást tartalmaznak, törekedve betartani azt.
Ebbe belefér bármi rosszabb esetben.

Teljesen mindegy, egy szervíz nem esik hasra attól hogy drága és nem javítja hamarabb.
Darabra megy.

"A csere pedig nem úgy működik, hogy te bemész, és közlöd. Azt a szerviz mondja meg, hogy cserés."
3 sikertelen próbálkozás után te mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!