Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell kezelni az érintőkép...

Hogy kell kezelni az érintőképernyőket?

Figyelt kérdés
Elég furcsa a kérdés, de igaz. A barátnőm Corby-ját még csak-csak, de amikor 2 GSM boltban kipróbáltam, hogy milyen az S5230-as (olyat kapok szülinapomra) elg nehezen ment. A barátnőm azt mondta, hogy zsíros az ujjam, és hogy lehet ezeket kezelni, csak meg kell tanulni hogyan. Tehát: hogyan kell kezelni az érintőképernyős telefonokat?
2010. máj. 4. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindegyikhez adnak érintőceruzát. Mondjuk én is alig találtam meg, a teló oldalában volt elrejtve. :)
2010. máj. 4. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én egyik beépített touchpad-em kifejezetten megőrül, ha nedves az ujjam. De hamar elmúlik, ahogy szárad. Amit meg kell szokni az a különböző érzékenységi küszöb. Más erővel kell őket nyomni. (NoteBook, telefon, PDA, billenytűzetbe integrált touchpad stb.) Az, hogy mögötte van a kijelző, vagy egy egérkurzort mozgatok vele, szerintem nem lényegi különbség, csak a látvány más.
2010. máj. 4. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
igen, a ceruzájával lehet használni, vagy körömmel (én úgy szoktam)
2010. máj. 4. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a ceruza rongálja a kezelőfelületét a telefonnak. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de én ez miatt se igazán szeretnék ceruzát. Ha meg nem igaz, akkor viszont lehet, hogy meggondolom a cerkát...:P
2010. máj. 4. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is körömmel nyomkodom, nekem S5230 van, páromnak LG KP500, nekem az LG nem jött be, nehéz volt nyomkodni, de az enyémet nagyon szupin tudom:D
2010. máj. 4. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ceruza csak a rezisztív érintőképernyőre jó, kapacitívra nem.
2010. máj. 4. 13:21
 7/10 anonim válasza:
hát mondjuk az Iphonet nehezen fogod ceruzával vagy körömmel nyomkodni
2010. máj. 4. 16:48
 8/10 anonim válasza:
nekem is s5230 om van már egy jó 5 hónapja és 2 nap alatt megszoktam
2010. máj. 4. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
bakker, amihez adnak gyárilag ceruzát, annak nyilván nem árt. amihez nem adnak, annak nem való. ezen nem kell összeveszni...
2010. máj. 4. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Corby-nak kapacitív panelja van (tehát ájfon élmény...) S5230-nak meg rezisztív (őtet nem szeressük)
2010. máj. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!