Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan mobil amin wifin...

Van olyan mobil amin wifin lehet skype-on videóívást kezelni?

Figyelt kérdés
Tehát webkameraként működik az előlapi kamera, ha skype-olok a telefonról, látjuk egymást. Létezik ilyen? N97-em volt de azon sajnos nem volt ilyen lehetőség
2011. okt. 13. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az összes okos telefonnal lehet amin van előlapi kamera, természetesen először le kell rá tölteni a skype-ot.
2011. okt. 13. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Az N97-el is lehet videotelefonálni Skype-on!!! Ott virít rajta az előlapi kamera, már csak Skype kell.
2011. okt. 13. 15:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem az n97-el nem lehetett. Párommal mikor beszéltem rajta (csak sima skype-os hívás volt nem videós) mondta hogy el is tűnt a videóhívás ikon a gépéről most. Konkrét tapasztalat valakinek?
2011. okt. 13. 15:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az Ovi Stroe-ból a Skype-ot, de nem lehetett rajta. A párom jelezte hogy nem is kínálja fel neki a számítógépe a videóhívást. Olyan emberek válaszát kérném akinek olyan mobilja van amivel ő is videótelefonál a Skype-on
2011. okt. 13. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Az N97 ugyanúgy tudja a videohívást, mint pl. az 5800. Vagy beállítási hiba csúszott be, vagy valami megadta magát, de megoldható vele, elhiheted. Sőt, minden olyan telefonnal, amiben van másodlagos kamera, mindegy melyiket választod. Még az én régi 5800-ammal is.
2011. okt. 13. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem a sima videóhívást szeretném használni. A skype-on lévőt, mint a sz.gépen webkamerán keresztül. Akkor úgy kérdezem: melyik mobil használható webkameraként ha a mobilról skype-olok hogy lásson olyankor is a partnerem?
2011. okt. 13. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
skype->settings->Enable video calling, kipipálod.
2011. okt. 13. 20:08
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi.

ja még annyit akartam kérdezni hogy mindegyik előlapi kamerás mobillal működik amelyiken van skype? pl. htc hd vagy motorola xt720?

2011. okt. 13. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. okt. 13. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem LG Optimus Black-em van, és azon 2.2.2 android van (ez nem támogatja a skype videóhívást másodlagos kamerával) eddig is lehetett vele videóhívásozni csak a hátsó kamerát használta

DE

nemrég kijött egy frissítés a skype app.hoz így az előlapi kamerát is lehet használni

csupán egy érintés váltogatni a két kamera között

(gondolom az összes többi androidos telefonon így néz ki az a program...)

2011. okt. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!