Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az android tényleg nem tudja...

Az android tényleg nem tudja kezelni a 2 magos processzorokat?

Figyelt kérdés
Vagy csak az optiums 2x nem tudja? Én egy htc-t akarok venni, csak kaváncsi vagyok...
2011. szept. 1. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Tudja kezelni, csak nem jelzi ki, pl a 3.0 már kijelzi, a 2.3 is használja, de nem jelzi ki hogy 2 magos, az én SGS2-met is 1magosnak hiszi, de a portolt 3.0 kijelzi hogy 2magos, de nyugi, kihasználja a magokat (mellesleg szerintem ne HTC Sensationt vegyél, ha azt szeretnél, de ez csak az én véleményem)
2011. szept. 1. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

SGS2-őt vegyél mert a világ legjobb telefonja!

van ahol használja mind a két magot valahol nem!

például netezés közben használja mind a két magot és pokolian gyors is a böngészője!

2011. szept. 1. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Előző:

azt kifejtenéd Sensation-t miért nem vennél?

Olyan telefont tervezek venni a közeljövőben, de ha van valami baja (amiről nem tudok) lehet SGS2 lesz.

Ha nincs hibája csak neked nem tetszik légyszi azt is írt meg, mert én körülnéztem már, hiába létezik SGS2 meg iPhone 4, HTC fan vagyok, Sensation meg nagyon jónak ígérkezik

2011. szept. 1. 14:55
 4/9 A kérdező kommentje:

A sensation jó..., van sense, ími azárt tényleg sokat nyom a latba, egyébként én is htc fan vagyok..., szerintem amiket hallottál róla az nem széria hanem egyedhiba

szerintem

2011. szept. 1. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hamarosan megjelenő, ice cream sandwich kódnevű android támogatja rendesen.
2011. szept. 1. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:

hát azért van amiben sokkal jobb az SGS2!

kijelző,gyorsabb,kamera

2011. szept. 1. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Kijelzőben, kamerában egyetértek, gyorsaságba nem igazán, mert valamivel tényleg gyorsabb, de egyik sem akadozik meg néha Sensation még gyorsabban megnyit pár programot, szóval ez mindegy.

De ha valaki beéri a k.rva jó helyett csak a sima nagyon jóval, és nem a kamerázás a fő funkció annak a Sensation sem egy rossz választás, főleg HTC fanként.

2011. szept. 1. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

"Tudja kezelni, csak nem jelzi ki, pl a 3.0 már kijelzi, a 2.3 is használja, de nem jelzi ki hogy 2 magos"

A 2.3 nem használja, mert mobiltelefonokra még meg se jelent az a verzió ami tudná kezelni...

2011. szept. 2. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
dehogynem használja. A Sensation azért nem jó mert a processzor másképpen működik mint az SGS2-ben, az SGS2 annyit használ belőlük egyszerre amennyi kell, a Sensation pedig először használja az első magot, majd utána a másodikat, ezzel felmelegedhet nagyon hamar, mert csak akkor használja a 2. magot, ha szükséges, tehát egy 1magos telefon, egy segédmaggal inkább mint 2magos. Ha meg elhiszed ezeket hogy nem ismeri, nem használja a magokat, várd meg a 4.0-t az tutira használni fogja, elvileg decemberben jön sgs2-re
2011. szept. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!