Az android tényleg nem tudja kezelni a 2 magos processzorokat?
SGS2-őt vegyél mert a világ legjobb telefonja!
van ahol használja mind a két magot valahol nem!
például netezés közben használja mind a két magot és pokolian gyors is a böngészője!
Előző:
azt kifejtenéd Sensation-t miért nem vennél?
Olyan telefont tervezek venni a közeljövőben, de ha van valami baja (amiről nem tudok) lehet SGS2 lesz.
Ha nincs hibája csak neked nem tetszik légyszi azt is írt meg, mert én körülnéztem már, hiába létezik SGS2 meg iPhone 4, HTC fan vagyok, Sensation meg nagyon jónak ígérkezik
A sensation jó..., van sense, ími azárt tényleg sokat nyom a latba, egyébként én is htc fan vagyok..., szerintem amiket hallottál róla az nem széria hanem egyedhiba
szerintem
hát azért van amiben sokkal jobb az SGS2!
kijelző,gyorsabb,kamera
Kijelzőben, kamerában egyetértek, gyorsaságba nem igazán, mert valamivel tényleg gyorsabb, de egyik sem akadozik meg néha Sensation még gyorsabban megnyit pár programot, szóval ez mindegy.
De ha valaki beéri a k.rva jó helyett csak a sima nagyon jóval, és nem a kamerázás a fő funkció annak a Sensation sem egy rossz választás, főleg HTC fanként.
"Tudja kezelni, csak nem jelzi ki, pl a 3.0 már kijelzi, a 2.3 is használja, de nem jelzi ki hogy 2 magos"
A 2.3 nem használja, mert mobiltelefonokra még meg se jelent az a verzió ami tudná kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!