Miért akadozik az iphone 6s-em? Többi lent!
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a boltban 1 vadonat új iphone 6s-t és nagyon akadozik, semmi nincs rajta még a facebookon kívül
ilyenkor mi a teendő?? Ma reggel vissza vittem és azt mondták hogy telepítsem újra, újra telepítettem és még mindig akadozott :(
valaki tudna segíteni?? mit kell ilyenkor tenni?
2016. dec. 31. 16:25
1/8 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy nem akadozik 1 iPhone!
2016. dec. 31. 16:26
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hamisítvány, a haveromnak is ugyan olyanja van ugyan úgy néz ki nem kamu, és tetszik a telefon :) szórszerint megőrül 1 jó iphoneért
2016. dec. 31. 19:53
5/8 anonim válasza:
Tuti nem?
Ha tényleg nem akkor küldd vissza és gari.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszi a válaszokat :) Már vissza vittem és a pénz is vissza adták amúgy a media marktban vettem győrben,
és helyette vettem 1 samsung galaxy j5 2016-ot :) remélem jó telefon mert eddig nincs rá panaszom.
2017. jan. 2. 08:57
7/8 anonim válasza:
Hát.. Pedig a J5 hamarabb fog akadozni/lefagyni/stb idegesítő szarságot csinálni mint a 6S.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nézegettem a kommenteket, de eddig megvagyok vele elégedve :) ha találok egy normális iphonet egyből megveszem. Erre azt ertem hogy noemális hogy jó árban an
2017. jan. 3. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!