Azt hallottam hogy akadozik az iphone se, ez hogy lehet?
Persze hogy akadozik valahol!
Minden telefon akadozik!
Ez azért van mert le van egy KICSIT butítva! Olvass utána, hogy mennyivel szedték lejjeb a prociját DE NAGYON JÓ MOBIL
Én csak tudom
azért nem konkurense a 6s-nek, mert nem is azért gyártották. hanem hogy kielégítsék azok igényeit is, akik ragaszkodnak a kisebb kijelzőhöz és azért "butították le", mert miért működne olyan teljesítménnyel, mint a 6s, ha olcsóbban adják?
szerintem egyszerű ez :)
Hogy a mobilarena egyáltalán nem ért a telefonokhoz mi sem bizonyitja jobban mint ez a hülyeség amit leírtak:
"A lapos, fémből készült keret négy helyen lett bevágva, így bárhogy fogjuk a telefont, nem fog csökkenni a térerő"
És akkor higgyük el nekik a lebutitós sztorit is.
Vannak okok, ami miatt ez a „lebutítás” érthető:
- kisebb felületen ugyanaz a teljesítmény nagyobb hőleadással járna, és jobban melegedne
- jóval kisebb kijelzőt kell „meghajtani”, felesleges csúcsra járatni (a 6s-ben sem megy maxon szerintem)
- kevesebb energiát igényel
Mindemellett még mindig baromi erős, és nem gondolom, hogy olyan könnyű túlhajtani. Előfordulhat, de az akadozás időnként nem is a hardver miatt van, hanem mert pl. netet igénylő alkalmazást használsz, és a hálózat nem tökéletes. Ettől ugyanúgy „akadhat”.
Persze az Apple-nél lehetnek erre más okok is, bármit el tudok képzelni :-) Annak idején a laptopjai melegedtek jobban, mint a többieké, és miért? Mert feláldozták azért, hogy a venti ne pörögjön (és halk legyen a masina).
Amúgy ezekre a tesztelős oldalakra nem sokat szoktam adni, ha valami komolyan érdekel, akkor inkább kipróbálom, vagy olyanokat kérdezek meg, akiket XY cég egyébként nem szponzorál ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!