Iphone 4s elbírja a 9-es IOs-t? Nem lassul? Nem akadozik? Nem fagy le? Nem melegedik fel túlságosan? Stb.
NEM! Ha 8.1-ed van szepen tartsd rajta barmi aron, mert ha feltetted a 9-est nem fogsz tudni visszamenni a 8-ra.
9 ugy belassitotta a 4S-t hogy egyszeruen kuakzni lehet. Asszem ez is volt a szandeka az Apple-nek. Hogy vegyed az SE-t vagy a 6S-t.
Amíg el nem kezdesz használni mai hardverekhez optimalizált erőforrásigényes app-okat, amihez 4s elég sovány.
Persze, ez így van, de telefonálásra, sms-re, netre jó, email-re, fényképezésre, viszont nem fagy le.
Nem azt mondom, hogy néha nem akadozik, de stabil és arra jó, amire kell a barátnőmnek. Mondjuk facebook, meg messenger nem fut rajta, nem játszik vele.
Én is óvaintettem anno a frissítés miatt, de kötötte az ebet a karóhoz, mint általában a nők, de kellemesen csalódtam. Munkatársamnak 5S van, az is viszi simán a 10 IOS-t.
Az túlzás, hogy net-re jó lenne, maga 512 mb ram-jával és 2 1ghz-es Cortex A9 magjával.
Komolyabb erőforrásigényű JS-t használó oldalak is kinyírják 4s-t, főleg több tab használata esetén. Egy friss Chrome (ami szükséges maximum kompatibilitás miatt ) pl más közel használhatatlan lenne rajta.
És amit te leírsz az nem okostelefon-ként való használat, hanem feature phone-ként.
Ami te leírtál arra még az 1. generációs iPhone is képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!