Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s elbírja a 9-es...

Iphone 4s elbírja a 9-es IOs-t? Nem lassul? Nem akadozik? Nem fagy le? Nem melegedik fel túlságosan? Stb.

Figyelt kérdés
A válaszokat előre köszönöm!
2016. nov. 2. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látom mások az igények. Én 2016-ban elvárom hogy normálisan fusson valami. Sőt elvárható hisz vannak olyan mobilok. Az hogy nekes megfelel egy alma logo és be vagy zárva egy ketrecbe, és nem zavar hogy kb telefonáláson kívül semmi nem úgy fut rajta ahogy egy 30-40ezres készüléken kéne, az nem az én bajom.
2016. nov. 4. 06:42
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Na ezzel egyetértek, de a telefon nem az enyém, a barátnőmé. Ő amire használja arra jó, de nem az IOS miatt lassú, hanem eleve egy olyan teló, én biztos nem tudnám használni hosszútávon. Viszont mindig elérhető, az akksija egy napig még most 2 és fél év után is bírja.

Egyébként az a megfogalmazás tetszett, hogy egy bizonyos ketrecbe van zárva, Iphone-nal nekem is ez a bajom, kicsit le vannak maradva a technikával és a fejlődéssel.

2016. nov. 4. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!