Megéri most iPhone 6-ot venni? Gyorsaság, tartósság stb. +Elég a 16 gb tárhely? Mennyit fog esni az ára?
Megnézem:
OnePlus 2
2 éve került 125e ft-ba
Ma 80e megy használtan
-45e forint
Iphone 6
2 éve került 250e ft-ba
Ma 90e ft-ba használtan
-160e forint
Nincs több kérdésem
#4 De. Volt már iphone 5s-em és 1 évig használtam ipad mini-t is. Ipad-on nem szokott az ember annyi személyes fájlt tárolni, de nekem még ott sem volt elég a 16gb.
Minimum 32gb lenne szerintem elég egy átlag felhasználónak. De ha apple terméket nagyobb mint 16gb-s változatot veszel, az már nevetségesen drága. Például egy 128gb-s 5s annyiba kerül mint egy 16gb-s i6.
(Ebben nem vagyok biztos, ez csak egy hasonlat, hogy értsétek.)
Kedves kérdező. Ha apple terméket szeretnél, akkor senmiképp se válaszd a 16gb-s változatot mert meg fogod bánni. Tényleg. Bár annyit már nem ér a telefon, de te tudod.
Igazad van picit tévedtem, bár nem értek ezt a kikapcsolódást. De hála neked utána néztem és lehet kapni 60e ft-tól Iphone 6-ot :DDD
Mi a bajod a 64gb-os modellel? A OnePlus azzal nyit!
Vagy felőlem vehetjük a 64gb-os Iphone 6-ot is.
Szóval Iphone 6 megjelenési ár (64gb)
300e ft
Mostani használt ár (64gb)
90e
Így megnyugszik a lelked?
-210e ft?
"bár nem értem ezt a kukacoskodást"
Igen automata javító, valójában a fenti mondatrész lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!