Segítség! IPhone 6 nincs tárolóhely. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond hogy egy iPhone 6 telefonon jelenleg a legelső frissíttés van (asszem 8as) nem lett frissítve azóta amióta meg lett véve, ( jelenleg 10.0.2 verzió érhető el. ) a telefon azt írja hogy 0 MB tárhely van, ami időnként felugrik 200 mbre, ezért nem tudom frissíteni a legújabbat, hiába törlök ki egy alkalmazást, ha rászúrom gépre nem engedi szinkronizálni a telefont, mert régi a szoftver. Ilyenkor mi a teendő? Segítségeteket nagyon megköszönném.2016. dec. 26. 22:03
1/5 anonim válasza:
Esetleg Internetes tárhelyre feltölteni a képeket ? Vagy másik mobilra átküldeni ?
2/5 anonim válasza:
De azért az ájfon a legjobb, kurta drága, de tárhely nincs hozzá
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: internetre nem tudom feltölteni iCloudon keresztül, mert régi a szoftver, és ez végett AirDropon de tudom átküldeni egy másik telóra
2016. dec. 27. 09:45
4/5 anonim válasza:
Ezért vegyétek az Iphone-t!
2016-ban 16gb-os mobil... Röhejes
5/5 anonim válasza:
Mi van rajta, hogy elfogyott a tárhelyed?
Esetleg valami ideiglenes szemét, letöltött cucc, zene, videó, film, ami esetleg máshol is megvan, és/vagy újra megszerezhető.....
valahogy ki kellene pucolni a tárhelyet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!