Megéri most iPhone 6-ot venni? Gyorsaság, tartósság stb. +Elég a 16 gb tárhely? Mennyit fog esni az ára?
Az iPhone az pont egy olyan telefon, hogy 16gb tárhellyel csak telefonálásra jó. Nem éri meg a 16gb, akkor is ha csak pár képet tárolsz rajta.
Én egy képet nem tároltam rajta. Pár appot használtam és azonnal betelt a 16gb.
No thanks, inkább lecseréltem egy 32gb-s androidra. (S6)
Vakon ne vegyél iPhone-t, ha még nem volt olyanod, akkor nagyon korlátozott lesz neked és elkeserítő.
"Az iPhone az pont egy olyan telefon, hogy 16gb tárhellyel csak telefonálásra jó."
Hahahh, ez jó vicc volt. Életedben nem volt a kezedben, ugye?
Neken speciel van iPhone-pm,és 16gb tárhely kevés egy nem bővíthető memóriájú telefonban.
Aki elfér 16gb-on az nem igen használja ki a telefon adta lehetőségeket.
Iphone 6 pedig igen elavult telefon árához képest, és nem nyújt semmi extrát.. Nagyon túl van árazva
4# én sem férnék el rajta, most 128gb-om van ebből használok ki vagy kb 30-40gb-ot (bár a legtöbb zene)
7# Nem mintha az többi nem lenne :D ez a jó az iphone-ba megveszed drágán és nem 40-60 ezerért tudod eladni használtan hanem 100-120e ért.
Kérdezőnek:
16gbból kapsz 10 gb-ot, ezt próbáld beosztani, androiddal ellentétben itt nincs az, hogy "zenék/képek mennek memória kártyára" szerintem 10 gb nagyon kevés.
+: Illetve az sem m1, hogy milyen szoftverrel kapod, ha pl 9.3.3 van még akkor tudsz jailbreakelni, ha esetleg úgy érzed, hogy "túl zárt a telefon" ha ios 10.2 akkor már nem
A többi kevésbé van túlárazva...
És amúgy ez az érték tartás sem igaz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!