Szükséges formázás?
a teglalap alak ha megfelelo ne adj uj format a telefonnak mert tonkremegy.
a romot ne formazd mert nem indul majd be, ha az akksira gondoltal akkor 15 eve masik fajta akksinal kellett.
Igen aksira gondoltam.
De olvastam olyat is,hogy kell és olyat is,hogy nem.
De mi a formázás? Feltöltöd, lemeríted, többször. Pontosan ez történik használat közben is.
Miben lenne más a "formázás"?
Nem szükséges.
Arra figyelj, hogy teljesen lemerülve ne hagyd sokáig. Nem baj, ha lemerül, de akkor tedd rá a töltőre. Ha sokáig lemerülve hagyod (hetekig), akkor nem fog többet tölteni.
1. vagyok ujra, lithium akksit nem tudsz formázni,. régen főleg a ni mh akksik esetében volt az hogy ha 2-3x lemeritetted és feltöltötted teljesen akkor tudták a névleges kapacitásukat.. azt ha összevissza töltötted akkor megint lemerit feltölt párszor és feljavult az akksi.. ez volt a memória effektus..
De itt nincs ilyen, semmit nem érsz a lemerités feltöltéses projecttel csak bohóckodás.. nem ártasz vele, de nem is nyersz vele semmit.
Köszi a válaszokat
Lány vagyok nem értek ehhez:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!