Memóriakártyáimat miért nem tudom megnyitni számítógépen? Miért írja ki a gép hogy formázás szükséges? Régen simán meg tudtam nyitni a laptopon.
Figyelt kérdés
Szóval van két mikro sd kártyám amin képek zenék vannak két külömböző telefonon és úgy szoktam a gépről zenét tenni a telóra hogy berakom a laptopba rámásolom vagy mentek róla visssza a telóba és kész. És van egy normál Sd kártyám amit a kocsiban használok zenehalgatásra Transzmitteren keresztül. Ugye ezeket nem napi szinten másolok innen oda vagy fordítva adatot zenét vagy képet. És volt hogy simán ment minden de fokozatosan nem tudtam beolvasni a kártyákat volt hogy beolvasta rögtön aztán nem aztán megint igen és mint a mesében hol volt hol nem. Most ott tartok hogy azt írja ki hogy formázás szükséges de ha rámegyek hogy ok akkor sem formáz. Mit tehetek hogy olvassa a gép? Másik laptopon is próbáltam és annál sem működik a külső kártyaolvasó sem bír vele.2016. ápr. 22. 00:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!