Eltört a samsung galaxy s3 telefonon az üveg, de a kijelzőjével nincs gond, mit tehetnék?
Megkèrdeztem samsung szervízben azt mondták ők csak teljes kijelzőt cserèlnek, mert nagyon rizikós. Elvileg nèhány hónap múlva folyik belőle a ragasztó.
Egy másik helyen 16-ert mondták, nem tudom, h garanciás -e.
De egy harmadik helyen 18-ert garanciával.
Ebay-en is lehet rendelni hozzá csak 1500ft -ert. Egy ismerősöm azt mondta felt tennè nekem. De mèg ő sosem csinált ilyet.
Ti mit tennètek a helyemben?
én meg elmondtam hogy 1500 ft ert vehetsz digitziert de szét kell szedned a kijelzőzől ami több vékony üveg réteg.
ezeket melegitéssel.
ha le tudod fogatni, (általában megsérül ilyenkor, vákummal szokták lefixálni) melegíteni (hajszárító ok) akkor valami vákuum pumpás valamivel emelni a digitizert, és vékony fémszállal alányulni és lehuzni akkor megoldható. Erre normálisabb helyeken célgépet használna 20-30e ft tól indul. De akkor is meglesz az esély hogy alatta a kijelző megsérül, akkor csak az uj kijelző segít..
Ha megvan akkor uv glue kell az átlátszó, azzal szépen felragasztani, majd uv lámpát keresni, a műkörmösöknek van, vagy veszel (a pénzvizsgáló nem teljesen jó) és az fogja a ragasztó kötését megindítani.
Gyakorlatilag ennyi, mint írtam érdemes lenne több rossz kijelzőn tesztelni, mert eléggé szívás, az egész..
Röviden ennyi.
a lefixálás mehet pl .. jajj nem tudom a nevét olyan ruhaakasztó amit odanyomsz a falra és felcuppan, abból kellene pár darab, azt le tudod erősíteni.. Tán ez a legjobb. Fogni nem tudod mert meleg lesz, leég az ujjad.
Röviden ennyi, kipróbálhatjátok, de mint írtam esélyes hogy eltörik az lcd és telefonod se lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!