Eltört a samsung galaxy s3 telefonon az üveg, de a kijelzőjével nincs gond, mit tehetnék?
Megkèrdeztem samsung szervízben azt mondták ők csak teljes kijelzőt cserèlnek, mert nagyon rizikós. Elvileg nèhány hónap múlva folyik belőle a ragasztó.
Egy másik helyen 16-ert mondták, nem tudom, h garanciás -e.
De egy harmadik helyen 18-ert garanciával.
Ebay-en is lehet rendelni hozzá csak 1500ft -ert. Egy ismerősöm azt mondta felt tennè nekem. De mèg ő sosem csinált ilyet.
Ti mit tennètek a helyemben?
Tudom használni a telefonomat, most is arról írtam ki a kèrdèst. Csak bevan törve az üveg. Akkor elvileg nem kellene èrintő kèpernyőt cserèlnem 36-èrt, hanem elèg lenne 16-18-èrt csak az üveget, ami eltört.
Csak fogalmamsincs, hogy megtudják -e tènyleg csinálni. Es mit jelenthet náluk a garancis? Pènzvisszafizetèst, ha hasznalhatatlanná tennèk?
Jólvan kèrlek, nem tehetek róla, hogy nincs pènzem.
Ha nem kottyanna meg 30 ezer vagy 20 ezer forint, valszeg nem írtam volna ki a kèrdèst. Meg persze, ha nem mondta volna a márka szervíz, amit leírtam a legelejèn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!