Más telefonoknál is komplikált a védőfóliázás vagy csak az Edgénél?
Figyelt kérdés
Vettem egy Galaxy S7 Edgét.
Mivel sokaktól hallottam, hogy könnyen karcolódik, ezért egyből kértem rá egy karc és ütésálló védőfóliát is.
A szaküzletben rá is tették.
Viszont, nem működik minden érintésnél tökéletesen.Például az A betűt kicsit erősebben kell megnyomni.
Vagy, amikor a fenti részt "lehúzzuk" (ahol hozzéférünk a Wifihez, aksi beállításokból), az is sokszor előszörre nem jön le.
2016. dec. 24. 22:29
1/4 anonim válasza:
Nevenincs fóliát rakattál rá vagy XPROtectort? Nagyon nagy a különbség, és én itthon tettem fel az XPROtector a Sony Xperia M2-mre és hát sajnos poros lett a fólia alatt de tökéletesen működik. Edgenél azt a hibát hallottam hogy a szélén jön le a fólia, de ilyet még nem.
2/4 A kérdező kommentje:
3000 forintos volt, szóval olyan gagyi nem lehetett.
2016. dec. 24. 23:13
3/4 anonim válasza:
Haveromnak is 3000 volt és még a képernyőt sem fedi le teljesen. Az enyém ha jól emlékszem 3500 volt és hidd el hogy megéri a plusz 500-at, 1 éve rajta van, 3 hajszálcsík van rajta, pedig már vagy 15x leejtettem tok nélkül.
4/4 anonim válasza:
nekem S 6 edgém van! én már kb 20 ezer forint értékben rendeltem rá foliát de még mindig nincs rajt! volt ugy sima egyeneset küldtek ,akkor utoljára szintelennek hirdetett helyett csillámporos szélüt, volt ugy töröttet! xprotol rendeltem legelsőre, ott az volt a gond hogy egyik széle elkezdett feljönni tehát le is szedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!