Miért akarják azt hogy az android legyen a király a telefonoknál?
Az Android egy nyílt forráskódú, széles körben támogatott okostelefonos rendszer, ezért ilyen népszerű, és ezért ezzel a rendszerrel adják ki a gyártók a telefonjaikat, akár olcsóbb, akár drágább modellről van szó.
Az iOS-es csak Apple telefonokon érhető el, amiből kevés típus van forgalomba, és emellett meglehetősen drága, így a szegényebb tömegek számára nehezen elérhető.
A Windows Phone-t meg az MS szúrta el, pedig valóban jó rendszer lehetett volna.
#5-ös, jobban én sem tudtam volna leírni a véleményem, +1
Z2-t használok majdnem 2 áve, soha az életben nem volt se hardveres, se szoftveres probléma. Pont 1órája flasheltem rá a legújabb frissítést.
"eladások is csökkennek, a windows pedig 1% alatt van."
Akkor ha jól értem nem az a baj hogy nem lehet kapni, hanem azt hogy egyre kevesebben vesznek az általad említett rendszerrel szerelt készülékekből.
Tehát mindenki szabadon vehet bármit, de mégis droidot választja a többség.
Ezek után azért megkérdezem tőled hogy akkor mi a kérdés?
"Miért akarják azt hogy az android legyen a király a telefonoknál?"
Mert minden cég, gyártó, vállalat szeretne "király" lenni a saját kategóriáján belül.
"A windows-t sikerült elsüllyeszteniük, állandóan csak panaszkodtak rá"
Már nem azért mondom, de a Winsows-t gyakorlatilag maga a Microsoft nyírta ki, azzal, hogy nem volt képes fejleszteni a saját rendszerét.
" Most ezt teszik az ios-szel is."
Nem tudom feltűnt e, de eddig is folyton egymást szidták, mint ahogy teszik ezt más "fanok".
Amúgy az Android maga, mint alap rendszer, tényleg kifejezetten jó.
Ha úgy nézzük, felső kategóriában mindent tud, amit az iOS, viszont ahány gyártó, annyiféle plusz, jobb kijelzőtől kezdve a jobb kameráig.
Középkategóriában gyakorlatilag nincs ellenfele, az Apple drága, a Windowsos telefonok meg szoftverkínálat szempontjából fényévekkel le vannak maradva. Még azt sem mondanám, hogy az alsó kategóriás Windowsos telefonok jobbak. 30-40 ezerért már akad jó Droidos, 20 ezrekért meg bármelyik gyártótól csak gagyit kapni.
Nem akarja senki,hogy az Android király legyen egyszerűen a vásárlók tették azzá,mert bevált op.rendszer.Széleskörűen használható mindenre.
Ha sarkítani akarok,akkor az Android olyan,mint egy nagy Tesco ahol meg kapsz mindent a Win és az Ios pedig egy falusi miniközért ott viszont elég szűkös a kínálat.(na lehet ez kicsit dúrva volt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!