Hogyan frissítsem az operációs rendszerét, illetve a lehúzós gyorsmenüre további ikonok kirakása hogyan lehetséges a Sony Xperia S (Lt26i) telefonoknál?
Szeretném, ha az operációs rendszere frissülne a Sony Xperia S készülékemnek amin jelenleg az Android 4.2.1-es verziója működik. Próbáltam a telefonnal illetve számítógépen keresztül is ezt a lépest végrehajtani, de az anatőrségem tükörképeként nem sikerült, dbben szeretnék eslőkörben segítséget kérni.
Másik, talán fontosabb szempontból pedig a lehúzós gyormenü átalakításában örülnék a segítségeteknek, mert pl a fényerő állítási opciói az említett helyen nem elérhetők, hanem csak sokkal hosszabban tudom ezt beállítani. Tehát az lenne a kérdésem hogy hol tudom ezt kihelyezni.
És ha még esetleg a készülék gyorsításával kapcsolatban is tudtok tanácsot adni maximálisan hálás leszek.:)
Nincs rá gyári újabb rendszer.
Főzöttet kereshetsz, de ilyen tudással csak tönkre tennéd.
Ha a beállításokban nem találtál testreszabási opciót, akkor nem lehetséges.
Gyorsasággal meg túl sok mindent nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!