A telefonoknál mint rendszer melyik a jobb? A Windows vagy az Android?
Windows phone-t zárttab rendszer kevés app.
Android teljesen nyílt nagyon sok aplikáció van rá,de ha nem google play-ről tőltesz le akkor virust is kaphatsz.
Én akkor is androidot választanám.
A WP nagyon jó, stabil, gyors, kb mint az iOS. Viszont az Android így is veri, sokkal több alkalmazás van rá, és általában jobban is van megcsinálva ugyanaz. Jó példa erre a Jófogás, Androidon hibátlanul működik, míg a WP-n nem enged bejelentkezni, hirdetést feladni. Az én szubjektív véleményem szerint:
iOS: zártabb ugyan, de stabil, gyors.
Android: nyitott, minden ..art összeszed, egy idő után be is lassulhat
WP: kb. olyan, mint az iOS, de nagyon kevés app van rá, emiatt szerezte meg az utolsó helyet.
Ha nem akarsz fagyóst akkor a windows phone-t IS felejtsd el, mert nekem volt (520, 635) és úgy akadt mint az állat pedig épp sms-t írtam..
A kedvencem az amikor nem tudom hogy lefagyott-e vagy csak az érintője szarxd
Az android meg a "kínaiaknál" viszonylag stabil, de senkinek nem ajánlanám a xiaomi, meizu, stb telókat.
Ha "márkásat" samsung-lenovo akkor 60 ezer alatt ne állj meg, és akkor 1,5-2 évig elvileg elfut problémamentesen a rendszer.
Én nekem volt lumia 520,635
galaxy ace4, s5, j3(2016)
iphone se.
Kicsit off :
Személy szerint nekem az ios jött be a legjobban, de kinek mi.
Amúgy most tudod-e kérdező, hogy ebből a kérdésből olyan harcszíntér lesz hamarosan hogy kinek mi tetszik :D
Az android is utoljára a 2.x verziónál volt lassú és lefagyós, csak épp akkoriban baromi gyenge telefonok voltak a rendszer igényeihez képest.
Manapság az 5.x-től 7.x verziókig baromi stabil, gyors, átgondolt az android is.
Ráadásul alapvetően soha nem a rendszerrel van a baj, hanem azzal, hogy az applikációk minősége is elég vegyes, rendszertől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!